AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sivas'ta - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sivas'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sivas\'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, “Türkiye’de sandıktan umudunu kesenler, sokakta umut arayanlar, karalama kampanyaları, yalanla, dolanla milleti kandırarak oy isteyenler bu seçimi daha anlamlı farklı hale getiriyorlar.

05.03.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, " Türkiye'de sandıktan umudunu kesenler, sokakta umut arayanlar, karalama kampanyaları, yalanla, dolanla milleti kandırarak oy isteyenler bu seçimi daha anlamlı farklı hale getiriyorlar."dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ın Akıncılar ve Gölova ilçelerinde bir takım ziyaretlerde bulunan Erdem, halka hitaben konuşma yaptı.

İlk ziyaretini Akıncılar ilçesinden başlayan Erdem, vatandaşlarla sohbet etti ve esnafları ziyaret etti. İlçede bulunan aile çay bahçesinde halka hitaben bir konuşma yapan Erdem, "Türkiye'de sandıktan umudunu kesenler, sokakta umut arayanlar, karalama kampanyaları, yalanla, dolanla milleti kandırarak oy isteyenler bu seçimi daha anlamlı farklı hale getiriyorlar. Onlar inanıyor ve umuyorlar ki, Biz AK Partiyi karalarsak, AK Partiyi suçlarsak, onun genel başkanını diktatörlükle itham edersek, yolsuzlukla itham edersek belki kandırırız bize de meydan açılır. Halbuki yüreği yeten siyasi partiler. karalamalarla, sokak hareketlerine umut bağlamazlar. Projeleriyle halkın karşısına çıkarlar. Biz her seçim döneminde yeni seçim beyannameleriyle halkın karşısına çıktık. Biz 11 yıldır iktidardayız. Allah'a şükürler olsun 11 yıldır gururla sizlerin huzurundayız." dedi.

Vaatlerle peynir gemisinin yürümediğini kaydeden Erdem, "Hizmetle gemi yürüyor. Vaatlerle peynir gemisi yürümüyor. İşte 2002'de Ak Parti % 34'le iktidara geldi. Geliş o geliş. Allah yolumuzu açık eylesin. Onlar söyledikçe AK Partinin miting meydanları coşuyor. Şimdi ise o kalabalığı montaj diye söylüyorlar. Çünkü onlar bu güne kadar böyle bir kalabalık görmediler. Allah sizlerden razı olsun. Sizler değerli halkımızın önünde saygı ile eğiliyoruz" diye konuştu.

Erdem, daha sonra Erzincan iline hareket etti. Erdem'in ziyaretine AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan'da eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sivas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement