AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül Açıklaması

''6 farklı siyasi partiden 14 belediye başkanının AK Parti'ye geçmesiyle, muhalefetin çatı projesi çöktü''

29.07.2014 18:00

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, 6 farklı siyasi partiden 14 belediye başkanının AK Parti'ye katılmasıyla muhalefetin çatı projesinin çöktüğünü ileri sürdü.

Gül, yaptığı yazılı açıklamada 14 belediye başkanının AK Parti'ye katılmasını değerlendirerek, böylece muhalefetin çatı projesinin çöktüğünü ifade etti.

Bunun milletin cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini gösterdiğini de belirten Gül, "Kendilerine 'AK Parti'ye hoşgeldiniz.' diyorum. CHP, MHP, Saadet, BBP, DSP ve DP'den seçilen 14 belediye başkanı AK Parti'ye iltihak etti. Hayırlı olsun" dedi.

Gül, şunları kaydetti:

"6 farklı siyasi partiden 14 belediye başkanının AK Parti'yi tercih etmesinin, AK Parti'nin toplumun tüm kesimlerini kucakladığını, milletin partisi olduğunu bir kez daha teyit etti. AK Parti'ye katılımlar, dışarıdan projelerle getirilen ve çatı aday diye takdim edilenlerin çatısının millet nazarında çöktüğünün de bir göstergesi olmuştur."

Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Gül, Türkiye'nin 10 Ağustos'ta yeniden bayram yaşayacağını ifade etti. Gül, "Milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi, Türkiye için bir milat olacak. Milletimiz bu defa da demokrasi bayramı yaşayacak" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement