AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş Ordu'da Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş Ordu'da Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş Ordu\'da Açıklaması

"Türkiye’nin geleceğini karartmak istiyorlar, Türkiye’ye karşı kumpaslar kurmak istiyorlar.

23.03.2014 23:18

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, " Türkiye'nin geleceğini karartmak istiyorlar, Türkiye'ye karşı kumpaslar kurmak istiyorlar. Biz dik duracağız, eğilmeyeceğiz" dedi.

Kurtulmuş, Ordu'nin Ünye ilçesinde düzenlenen mitingde, 30 Mart'ta Ordu büyükşehir belediye başkan adayı Enver Yılmaz ve Ünye belediye başkan adayı Ahmet Çamyar için oy istedi.

Demokratik yarış içerisinde sandıktan çıkacak her sonuca razı olduklarını ifade eden Kurtulmuş, "Bugün İstanbul mitingini gördünüz mü? İstanbul'da öyle bir miting oldu ki en az 2 milyon insan oraya geldi, toplandı. Türkiye'ye karşı kumpas kuranları öyle şekilde lanetledi. Türkiye'ye karşı oynanan oyunların farkında olduğunu öyle bir şekilde ortaya koydu ki bu sesi duyması gerekenler dünyanın ta öte ucundan duydular. Bütün bu şer ittifakının hepsi afalladı, yerinde kaldı. Her yeri dolaşıyoruz. Seçim bitmiştir, 30 Mart sandıklarında AK Parti açık ara birinci partidir. Türkiye'de bundan sonra yoluna devam edecek partidir. diye konuştu.

Türkiye'ye karşı kumpas kurmak istendiğini belirten Kurtulmuş, şunları söyledi:

"Meydanlarda konuşuyoruz ama aslında hiçbir şey konuşmaya gerek yok. Mikrofonu halka versek siz daha iyi konuşuyorsunuz. Hangi birinizi çıkarsak Türkiye'de oynanan oyunların farkında olduğunuzu açık bir şekilde ortaya koyarsınız.  Ne oyunlar oynadılar. Ne kumpaslar oynadılar oynamaya da devam edecekler. Yan yana durmaları mümkün olmayanlar, iki kelime ortak sözü olmayanlar, kıbleleri istikametleri farkı olanlar biri bu tarafa gider, biri bu tarafa gider. Yan yana gelmeleri mümkün değil ama bir araya gelmişler, kol kola tutmuşlar, el ele tutmuşlar ne istiyorlar? AK Parti'nin önünü kesmek istiyorlar. Milletin iradesine ket vurmak istiyorlar, Türkiye'nin geleceğini karartmak istiyorlar, Türkiye'ye karşı kumpaslar kurmak istiyorlar. Biz dik duracağız, eğilmeyeceğiz. Milletin bize vermiş olduğu vekaletin ağırlığı sırtımızda olsa bile hiçbir zaman yere bakmayacağız, alnımızı yere koymayacağız. Çünkü milli şairimiz ne diyor, 'O rüku olmasa dünyada eğilmez başlar.' Biz ancak Allah'ın karşısında eğiliriz, rükuda eğiliriz, secde de eğiliriz."

-"Hesabın içinde milleti unuttular"-

Kurtulmuş, AK Parti'ye karşı ittifaklar kurulduğunu, bir kısmının basına yansıdığını bir kısmının yansımadığını belirterek şunları kaydetti:

"Gelip aranızda şunu da söylüyorlar:  AK Parti'nin karşısında kim güçlüyse ona verin.  CHP'ye verin, MHP'ye verin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da da BDP'ye oy verin diyorlar. Aday bulamıyorlar, Ankara'da MHP'li aday çıkarıyorlar, selam bulamıyorlar Bozkurt işareti yapıyorlar ve bu ittifakla seçime gidiyorlar. Hayırlı uğurlu olsun. Yetmiyor, yurt dışındaki makaleler, yurt dışındaki dergiler, Türkiye'de şu oldu bu oldu, şu oluyor, bu oluyor. Yetmiyor sokaklarda taş atanlar, sokaklarda molotofkokteyli atanlar, yetmiyor Türkiye'yi yeniden terör ortamına çekmek isteyenler. Ne istiyorlar, dertleri nedir, bu milletten istedikleri nedir? Türkiye'de ekonomik kriz çıkarmak isterler, Türkiye'de siyasi istikrarsızlık çıksın isterler, Türkiye'de hükümet bu ülkeyi yönetemesin isterler, isterler ki milletin önü kesilsin. Otururlar bütün araştırma merkezleri bir sürü hesaplar yaptılar, yapmaya da devam ederler. Her şeyi hesaplarlar ama bu hesabın içerisinde bir tek şeyi unuttular. O da milletin bizatihi kendisidir. Hesabın içinde milleti unuttular." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş Ordu'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement