AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Açıklaması

"Bir kaset furyası, CD furyası, yalan kampanyası yapan, devleti ele geçirmek isteyen birtakım insanlar var. Evet, bunların da iki eli iki yağlı kara"

22.03.2014 16:19

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur, "Bir kaset furyası, CD furyası, yalan kampanyası yapan, devleti ele geçirmek isteyen birtakım insanlar var. Evet, bunların da iki eli iki yağlı kara" dedi.

Sındırgı ilçesinde, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Uğur, AK Parti olarak iktidara geldiklerinden bu yana proje ürettiklerini, hizmet ettiklerini söyledi.

"Muhalefet gibi laf üretip çamur atmayız, yalan söylemeyiz, iftira etmeyiz" ifadesini kullanan Uğur, iktidara geldiklerinde birikmiş çok borç bulunduğunu ve bunları ödediklerini, dış borcu sıfıra indirdiklerini anlattı.

Merkez Bankasının kasasında 135 milyar dolar bulunduğunu dile getiren Uğur, şöyle devam etti:

"Borçtan fazla para var, artıya geçtik artıya. Bir taraftan borç ödedik, bir taraftan kasamızı doldurduk. 11 yılda yatırım, yollar, köprüler, barajlar, göletler, sulamalar, üniversiteler, hastaneler, eğitim kurumları için ne kadar harcamışız biliyor musunuz? 675 milyar lira. Bunlar daha önce yapılmamış işler. Bir taraftan kasayı doldur, bir taraftan da yatırım yap. Ondan sonra ne yapıyor muhalefet? Ne yapsınlar, ha bire iftira, yalan. Yalan söylüyorlar ama o yalanlarının altlarında boğulacaklar. Milletimiz 30 Mart'ta onları sandığa gömecek.

Şimdi yeni bir çete çıktı. Bunlar da Başbakan'ı dinler, Cumhurbaşkanı'nı dinler, Milli İstihbarat Teşkilatını dinler. Bir kaset furyası, CD furyası, yalan kampanyası yapan, devleti ele geçirmek isteyen birtakım insanlar var. Evet, bunların da iki eli iki yağlı kara. Evet, köylere geliyorlar, broşür dağıtıyorlar, efendim 'AK Parti'ye oy vermeyin.' Peki kime verelim? 'BDP'ye, CHP'ye, MHP'ye verin.' Sizin idealiniz yok mu? Bunlar omurgasız, ilkesiz, şekilsiz odaklar."

Sındırgı'da inşa edilecek, maliyeti 46 milyon lira olan göletlerin ödeneğin hazır olduğunu, projelerinin tamamlandığını bildiren Uğur, yerel seçimlerde kendisi ile partisinin Sındırgı Belediye Başkan adayı Ekrem Yavaş için destek istedi.

Uğur ve beraberindekiler, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement