AK Parti Genel Sekreteri Gül Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Sekreteri Gül Açıklaması

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, "Türkiye'de ekonomik ve siyasi istikrar olmadığı zaman Türkiye düşmanları hemen ayağa kalkıyor, Türkiye'yi diz çöktürmeye, terörü hortlatmaya çalışıyorlar" dedi.

20.10.2015 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, " Türkiye'de ekonomik ve siyasi istikrar olmadığı zaman Türkiye düşmanları hemen ayağa kalkıyor, Türkiye'yi diz çöktürmeye, terörü hortlatmaya çalışıyorlar" dedi.

Gül, Şahinbey Belediyesince yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi açılışında, 1 Kasım seçimlerine değinerek, Türkiye'nin gelişmesi için istikrarın da sürmesi gerektiğini belirtti.

Ankara'da yaşanan terör saldırısında polisler olay yerine gitmeden birilerinin gençler üzerinden istismar yürüttüğünü, "Katil devlet" açıklaması yaptığını anlatan Gül,  şunları söyledi:

"Türkiye'de ekonomik ve siyasi istikrar olmadığı zaman Türkiye düşmanları hemen ayağa kalkıyor, Türkiye'yi diz çöktürmeye, terörü hortlatmaya çalışıyorlar. İşte bir katliam oldu, menfur bir terör saldırısı oldu hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bu açıklamaları yapanlara şunu tavsiye ediyorum, bu devlete, bu hükümete, bu ülkenin Başbakanına, Cumhurbaşkanına hakaret etmek isteyen, 'katil demek' isteyen önce aynaya baksın ondan sonra laf konuşsun. Aynaya bakınca kimin katil olduğunu görecek. Bu ülkeyi terörle diz çöktüremeyeceksiniz. Şahinbey'i, Şehitkamil'i, Gaziantep'i kimse diz çöktürtemeyecek, Türkiye'yi kimse asla diz çöktürtemeyecek, buna gücünüz yetmeyecek. İşte bunu kararının verileceği 1 Kasım seçimine gidiyoruz."

Partisinin gençlere yönelik vaatlerini anımsatan Gül, "Devletimiz gençlerimize 50 bin lira destek verecek. Yetmezse faizsiz 100 bin lira kredi verecek. Artık annesi şurada oturuyorsa oğluna şurada dükkan açabilecek gönül rahatlığı içinde. Evlenmek isteyen gençlere çeyiz parası olarak yüzde 20 destek verilecek. yine konut sahibi olmak isteyen gençler 250 lira taksitle ev sahibi olabilecekler" diye konuştu.

İş kuramayan ancak çalışmak isteyen gençlerin ise 1 yıl boyunca bir iş yerinde çalışarak maaşlarının devlet tarafından ödeneceğini aktaran Gül, şöyle konuştu:

"Böyle bir desteği kim almak istemez, herkes fabrikasını, dükkanını gençlerimiz için açar. Bunları yapabilmenin ön koşulu 1 Kasım'da istikrarlı tek başına, işbaşına gelmekle mümkün. Doğumunuzdan ölümünüze kadar sizlerin yanındayız, sizlerin hizmetkarıyız, sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz."

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer de Türkiye'nin istikrar içerisinde yoluna devam etmesi halinde daha önemli projelere imza atacağını belirtti.

Koçer, seçmenin bu tür hizmetlerin sürmesi ve ülkenin geleceği düşünerek istikrara yönelerek oy kullanacağını kaydetti.

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da belediyecilik anlayışlarını vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet götürerek sürdürdüklerini vurguladı.

Gençlik merkezinin Selçuklu Devleti mimarisi ve eğitim anlayışıyla yapıldığını ifade eden Tahmazoğlu, "Selçuklu medreseleri çok büyük alimler yetiştirmiştir. Bizim de Selçuklu Gençlik Merkezi'nden böyle ilim adamları bilim adamları yetişir diye bu tesisi yaptık. Amacımız burada şehrimizin eğitim noktasında ve vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet verebilmek" dedi.

Konuşmaların ardından, gençlik merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Sekreteri Gül Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement