AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Açıklaması

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Açıklaması

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.

17.10.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Polat, Aydın'a Çat Barajı'nın helikopterle çekilmiş resmini hediye etti.

Ziyarete AK Parti Grup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeşilyurt Belediyesi olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Polat, "Yeşilyurt Belediyemiz birlik ve beraberliğin adresidir. Yeşilyurt'umuz, Adıyaman Çelikhan ilçemize sınır komşumuz. Bugün bizleri ziyaretleriyle onurlandıran misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Helikopter ile Yeşilyurt sınırları içerisinde detaylı çekimler gerçekleştirdik. Çat barajımızın helikopter ile çekilmiş o muhteşem görüntülerinden bir kareyi günün anısına hediye edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, "Malatya bugüne kadar duasıyla desteğiyle hep bizlerle beraber oldu. Güzel hizmetler ve eserler var. Biz bu hizmetlerin devamını istiyoruz. Bu projelerin devamını istiyoruz. ve buna bağlı olarak Malatya'da Türkiye'de huzurun istikrarın devamını istiyoruz. İşte bütün bunları sağlayacak olanda, AK Parti kadrolardır. Bugün Malatya'da çeşitli ziyaretlerimiz oldu. Şimdide Yeşilyurt Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Sayın Başkanımıza bu kadar kısa sürede gerçekleştirmiş olduğu çalışma ve projeler için teşekkürlerimizi sunuyor, başarılanın devamını diliyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement