AK Parti Grup Başkanvekili Turan Çanakkale'de - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Turan Çanakkale'de

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesini ziyaret etti.

18.11.2016 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Beldesini ziyaret etti.

Beraberindekilerle Biga'nın Güleçköy'üne gelerek vatandaşlarla çay içen Turan, daha sonra Karabiga beldesine geçti.

Turan, burada bazı esnafları ziyaret ettikten sonra belde teşkilatına giderek AK Parti Kadın kollarıyla toplantı yaptı.

Toplantının ardından, bir dönem okul olarak kullanılan ve Çanakkale savaşlarında da yaralıların tedavi edildiği binayı gezen Turan, tarihi okulu restore ettirmek istediklerini söyledi.

Turan burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Ankara'daki işlerimizden imkan buldukça Çanakkale'mizin değişik köyleri, beldeleri ve ilçelerini ziyaret etmek istiyoruz çünkü biz Ankara'nın vekili değil Çanakkale'nin vekiliyiz. Dün gece Ankara'daki görevimiz biter bitmez Çanakkale'ye geldik. Karabiga teşkilatımız, muhtarlarımız kadın, kollarımız ile bir araya geldik ve sorun ve taleplerini not ettik. Elimizden geldiği kadar bunların takibine dikkat edeceğiz. Bizim en özel beldelerimizden biri olan Karabiga, sanayisiyle, tarımıyla, deniziyle çok özel bir belde. Beldemize katkı sağlamak onurdur, görevdir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Turan Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement