AK Parti İl Başkanı Sümer, 52 Yataklı Hastanede İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Sümer, 52 Yataklı Hastanede İncelemelerde Bulundu

AK Parti İl Başkanı Sümer, 52 Yataklı Hastanede İncelemelerde Bulundu

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya’nın Kemer ilçesinde Şubat ayı sonunda açılması planlanan 52 yataklı hastanede incelemelerde bulundu.

05.02.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya'nın Kemer ilçesinde Şubat ayı sonunda açılması planlanan 52 yataklı hastanede incelemelerde bulundu.

Adalet ve Kalknıma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Rıza Sümer ve beraberindeki heyet, temeli 2011 yılının Mayıs ayında atılan 52 yataklı Kemer Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Hastaneyi gezen Sümer, "Hastane değil sanki otel. En ince ayrıntılar dahi düşünülmüş.Görme engelliler için girişte Braille Alfabesi (kabartma) ile yönlendirme yapılmış" dedi.

Hükümetin Antalya'ya yapılan yatırımları takipçisi olduğunun altını çizen Sümer, "AK Parti olarak 'önce insan' parolası ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Hayattaki en önemli şey sağlıktır. Bu kapsamda sağlık alanındaki yatırımlarımız hız kesmeden sürüyor. Alanya, Elmalı ve Gazipaşa gibi ilçelerimizde de sağlıkla ilgili yatırımlar var. Bu yatırımların 2015 yılında tamamlanması planlanıyor" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Sümer, 52 Yataklı Hastanede İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement