AK Parti İl Danışma Kurulu Şarköy'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Danışma Kurulu Şarköy'de Toplandı

AK Parti İl Danışma Kurulu Şarköy\'de Toplandı

AK Parti İl Danışma Kurulu Şarköy'de bir araya geldi.

10.02.2013 13:25

AK Parti İl Danışma Kurulu Şarköy'de bir araya geldi. Toplantı öncesi gruplara ayrılan AK Parti'liler, ilçe merkezinde ve Mürefte, Hoşköy beldelerinde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, Tekirdağ'ın büyükşehir olmasıyla gelecek olan hizmeti anlattı.

Şarköy Belediye Düğün Salonu'nda yapılan il danışma kurulu toplantısına, İl Başkanı Ahmet Kambur, Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Mürefte Belediye Başkanı İlhan Koçer, Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Divan başkanlığını eski Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün'ün yaptığı toplantıda, İl Başkanı Ahmet Kambur yaptığı açılış konuşmasında, dünyada hiçbir yerde 10 yıl iktidarda kaldığı halde, oyunu sürekli artıran bir partinin olmadığını belirterek, "AK Parti üç dönemdir yapılan seçimlerde oyunu artırarak geldi. Son yapılan anketlerde oy oranımız yüzde 54'leri göstermektedir. Bu ülkenin önünde bir terör belası var, o da çözülme noktasına gidiyor. Eğer bu çözülürse AK Parti'nin oyu yüzde 65-70 ler seviyesinde olacak. Türkiye genelinde çok iyi durumdayız ama Trakya'da, Tekirdağ'da bir türlü istediğimiz sonuca ulaşamadık. Eğer kendi içimizde bir arıza çıkarmaz, birlik ve beraberlik içinde olursak, Şarköy dahil tüm ilçeleri alacağız, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bizim olacak" dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, toplantı öncesi ilçe sokaklarında vatandaşlarla, esnafla bir araya geldiklerini ifade ederek, "Şarköy halkı bu belediyeden kurtulmak istiyor. Önümüzdeki yerel seçimde, Şarköylülerin AK Parti'yi istediğini gördük, inşallah belediyeyi alarak hizmeti en iyi şekilde halkımız alacaktır" dedi. Hükümetleri döneminde ekonomide istikrar yaşandığını ifade eden Akbulut, "Biz, esnafımıza, çiftçimize, memurumuza, toplumun çalışan her kesimine sahip çıktık. Bugün Şarköy sokaklarında rahatça gezebiliyorsak, getirdiğimiz hizmetler sayesindedir" dedi.

İktidara geldikleri yıldan itibaren Şarköy'de yaptıkları hizmetleri üçe katladıklarını belirten Akbulut, "Biz TOKİ ile roman kardeşlerimize konut yapmak istedik, ama CHP'li belediye bu işe sahip çıkmadığı niçin ne yazık ki beklemektedir. Bir yıl sonra Şarköy'de seçimi alacağız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız" dedi.

Akbulut, son dönemde CHP'li belediyelerin işçi alımına da dikkat çekerek, "CHP'li belediyeler bol bol işçi alarak, vatandaşımızı suistimal ediyor. Belediyelerin norm kadroları vardır, kaç kişi çalıştıracağı kanunda yazılıdır. Taşeron firma ile alınan bütün geçici işçiler, sadece halkın gözünü boyamak içindir. Hem büyükşehire karşıyız diyorlar. Biz, Tekirdağ'a büyükşehir nimetini getirdik, halkımıza bunu anlatacağız. Ben buradan CHP'lilere soruyorum. Siz, büyükşehiri alırsanız, bunu kabul etmeyip geri mi vereceksiniz, Tekirdağ ve ilçelerimizi büyükşehir hizmetinden mahrum mu edeceksiniz. Bunu ajite ederek, köy köy dolaşarak, vatandaşa işiniz çok zor olacak diyorlar. Tam tersine, büyükşehirle hizmetler, Şarköy'e, Tekirdağ'a oluk oluk akmaya devam edecek" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Danışma Kurulu Şarköy'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement