AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, bugüne kadar partilerine ve yöneticilerine engellemeler çıkarılmaya çalışıldığını belirtti.

22.12.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, bugüne kadar partilerine ve yöneticilerine engellemeler çıkarılmaya çalışıldığını belirtti.

Taşpınar, parti binasında gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu, tüm engellemelere rağmen büyümeye devam ettiğini söyledi.

Türkiye'de ilk kez cumhurbaşkanını halkın seçtiğini tüm engellemelere rağmen Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğunu belirten Taşpınar, şöyle konuştu:

"AK Parti kurulduğu zaman kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' sözünü anımsadıkça görüyoruz ki Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Bugüne kadar partimize ve yöneticilerine nice engellemeler çıkarmaya çalıştılar, önüne ne tuzaklar kurdular. Unutmayalım ki tuzak kuranların üzerinde de tuzak kuranlar vardır. Liderimizi cezaevine koydular, belediye başkanlığından aldılar. Ancak millet onu, en yüksek makam olan cumhurbaşkanlığına getirdi."

"Geçen yıl 17-25 Aralık tarihlerinde ülkede büyük bir oyunun tezgahlandı hepimiz buna şahit olduk" diyen Taşpınar, "Dünya lideri Erdoğan, o gün çok güzel bir dik duruş sergileyerek bu milletin de dualarıyla o tehlikeyi bertaraf etti. Bugüne kadar yapılan en büyük tezgahtı bu. Yıllarca sizinle birlikte yaşamış, içinize kadar girmiş, aynı  evde yaşamış ve ondan sonra gelip sizi arkanızdan hançerlemiş bir grup vardı ortada. Onlar da bugün hak ettikleri cezayı çekiyorlar" diye konuştu.

Taşpınar, AK Parti kongrelerinin şenlik havasında geçtiğini sözlerine ekledi.

Toplantıya, İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sait Kayan, ilçe başkanları, il ve ilçe teşkilatlarıyla partililer katıldı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement