AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Bolvadin ilçesinde, AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

19.05.2014 12:58

Bolvadin ilçesinde, AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Bolvadin Belediye Sinema Salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti'nin ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat yöneticileri ile partililer katıldı.

İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Genelioğlu'nun başkanlık ettiği programa, İl yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Karaca ve Abdülkadir Emrullahoğlu da katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, toplantıda yaptığı konuşmada, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde kazandıkları başarıyı önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de tekrarlamak istediklerini söyledi.

Parti üye sayısını 2 bin 800'den 4 bin 750 sayısına yükselttiklerini kaydeden Pektaş, şöyle konuştu:

"11 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Bolvadin'e 450 milyon lira tutarında yatırım yapıldığını, sadece Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ise 49 milyon liralık bir yatırım Bolvadin'e kazandırıldı. Ayrıca Bakan Veysel Eroğlu'nun talimatı ile Bolvadin'e içme suyu sağlamak için Çay ilçesine 105 metre yüksekliğinde Afyonkarahisar'ın en büyük barajının da yapılmaya başlandı. İmkanı olan herkesin bu barajın inşaatını görmeye davet ediyorum. Bu barajda devletin gücünü ve milletin kararlılığını görmeniz mümkündür."

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan da 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde kazandıkları başarıyı belediye yönetiminde de tekrarlamak istediklerini, bunun için belediyede bir zihniyet değişimi gerçekleştirmek istediklerini kaydetti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement