AK Parti Irmaksırtı Köyü Mitingi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Irmaksırtı Köyü Mitingi

AK Parti Irmaksırtı Köyü Mitingi

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Irmaksırtı köyünde düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, “AK Parti lafla seçime girmiyor, projeleriyle seçime giriyor” dedi.

19.03.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Irmaksırtı köyünde düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, "AK Parti lafla seçime girmiyor, projeleriyle seçime giriyor" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, Çarşamba Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Dündar, Çınarlık Belde Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Hürriyet Belde Belediye Başkanı Mehmet Aydın, Dikbıyık Belde Belediye Başkanı Kemal Ayan, Ağcagüney Belde Belediye Başkanı Kemal Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda Irmaksırtı köyü sakinleri katıldı.

Konuşmasının başında doğup, büyüdüğü Irmaksırtı'nda miting yapmanın ayrı bir mutluluğunu yaşadığını dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Gerçekten herkese nasip olmayacak bir iş. Doğacaksın, büyüyeceksin, bir partinin de il başkanı olarak geleceksin, siyaseti öğrendiğin, siyasete başladığın kapının önünde miting yapacaksın. Bize böyle bir mutluluğu yaşattığı için Allah'ımıza binlerce şükürler olsun. Uzun süredir siyasetteyim. 1970'li yıllarda başladığım siyasi hayatımı, 2001 yılından bu yana AK Parti'de sürdürüyorum. O gün bugün sizlerle birlikte yürüyoruz" diye konuştu.

"Belediyecilik bizim işimiz, hizmet bizim işimiz" ifadesini kullanan Köktaş, şöyle konuştu: "AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ile kimse yarışamaz. Biz sadece bugünün şehirlerine, bugünün insanına, bugünün Türkiye'sine karşı sorumlu değiliz. Bizler bugünden yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Sorunlara çözüm getirme, vizyon oluşturma anlamında hiçbir siyasi parti AK Parti ile yarışamaz. Bizler seçimlere belediyecilik alanındaki büyük tecrübemizle giriyoruz. Bizi, bizden ziyade anlatacak eserlerimizle, yatırımlarımızla giriyoruz. Bir bakın Çarşamba'ya, bir bakın Samsun'a son 12 yıl içinde dev hizmetler, büyük projeler belediye başkanlarımızın üstün gayretleri, iktidarımızın desteği ile hayat buldu. Bunun için AK Parti lafla seçime girmiyor, projeleriyle seçime giriyor. İnşallah 30 Mart'ta sizlerden en yüksek desteği alarak ülkemize, milletimize olan hizmet yolculuğumuzu devam ettireceğiz."

Başkan Köktaş, daha sonra Irmaksırtı köyü sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Irmaksırtı Köyü Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement