AK Parti İzmir İl Başkanı Delican Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İzmir İl Başkanı Delican Görevine Başladı

AK Parti İzmir İl Başkanı Delican Görevine Başladı

Delican: "Sayın Başbakanımızı o çok değerli çok onurlu koltuğa, Cumhurbaşkanlığı koltuğuna inşallah hep birlikte taşıyacağız"

04.07.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine getirilen Bülent Delican, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı koltuğuna taşımak için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ömer Cihat Akay'dan boşalan AK Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğuna oturan Delican, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok güzel bir güne başladıklarını, bundan sonra da hep güzel günler yaşanacağını ifade etti.

Partide çok ciddi bayrak değişimi yaşandığını dile getiren Bülent Delican, "Hizmet yarışında görev bana tebliğ edildi. Bundan önce görev yapmış olan değerli il başkanımıza yönetimine daha önceki il başkanlarımıza tüm partililerimize öncelikle teşekkür etmek istiyorum" dedi.

İzmir'de çok önemli sınavlara hazırlandıklarını kaydeden Delican, şöyle konuştu:

"İnşallah teşkilatımla, ailemle birlikte bu sınavlarda başarılı olacağız. Sayın Başbakanımızı o çok değerli çok onurlu koltuğa, Cumhurbaşkanlığı koltuğuna inşallah hep birlikte taşıyacağız. Teşkilat mensuplarımı bu kutlu yol için İzmir'de en iyi oyu olmaya davet ediyorum. Bizler Cumhurbaşkanlığı sürecinde alacağımız oylarla İzmir'in genel seçimlerdeki işaret fişeğini de yakmış olacağız."

İzmir Büyükşehir Belediyesini de 2019 yılındaki seçimlerde kazanmayı hedeflediklerini dile getiren Bülent Delican, AK Parti'nin Türkiye partisi olduğunu ve Türkiye'deki huzuru bölgeye yaymak için Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.

AK Parti İzmir yönetimini kenti kucaklayacak yapıda oluşturacağını ifade eden Bülent Delican, "Kente çakılan her çivinin arkasında olacağız ve destek vereceğiz ama İzmir'e yapılmayanların da mutlaka hesabını soracağız. İzmir'e hizmet eden belediye başkanı her zaman bize ulaşabilir, kendisiyle her zaman temas kurarız. Bizden her türlü desteği alabilir. Ancak İzmir'e de kendisinden hizmet bekliyoruz" diye konuştu.

"Gönülleri almaya geldik"

İzmir'de küskünlükleri gidermeye ve gönülleri almaya geldiklerini söyleyen Bülent Delican, kadın ve gençleri siyasette daha çok görmek istediklerini belirtti.

Yönetimi 5 günde belirleyeceklerini bildiren Delican, "bazı ilçelere neşter vurma" tartışmasının parti gündeminde olmadığını, tüm partilerle seçimlere kilitlenmiş şekilde çalışacaklarını kaydetti.

Partililerin de hizmet dışında bir şey düşünmemesini isteyen Bülent Delican, çok yoğun bir sürecin kendilerini beklediğini, 7 gün, 24 saat çalışaklarını ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ağustos ayında İzmir programı olduğunu da ifade eden Delican, "Başbakanımız İzmir'i çok seviyor. Akdeniz'in incisi bir kent olarak görüyor ve tüm desteği veriyor. Binali Bey'i buraya göndermesi, İzmir'den aday yapması bunu gösteriyor" dedi.

Yönetim kurulunu oluşturduktan sonra ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla bir aile olarak çalışacaklarını söyleyen Bülent Delican, çalışmaları hızlandıracaklarını açıkladı.

Görevi devralmadan önce il başkanlığını vekaleten yürüttüğünü de hatırlatan Delican, "Bu çalışmaları biz koordine ediyorduk. Partimizde bir şey durmuş değil. Bu süreci sadece adı kondu" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İzmir İl Başkanı Delican Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement