AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Uğur Baran Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Uğur Baran Açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Uğur Baran Açıklaması

AK Parti İzmir Engelliler Koordinasyon Merkezi İl Başkanı Ahmet Uğur Baran, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

19.02.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Engelliler Koordinasyon Merkezi İl Başkanı Ahmet Uğur Baran, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti İzmir Engelliler Koordinasyon Merkezi İl Başkanı Ahmet Uğur Baran, 7 Haziran'da yapılması planlanan genel seçimlerde İzmir 2'nci bölge'den milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi. Düzenlenen toplantıda aday adaylığını açıklayan Baran, yaptığı konuşmada engelli vatandaşlara hizmet için aday olduğunu ifade etti. Ahmet Uğur Baran, engelli vatandaşlara seslenerek, "Sen görmeyen kardeşim sana bakışımdaki sıcaklığı görüyorsun. Sen duymayan kardeşim gönlümden geçen türküyü dinliyorsun. Zihnine kilit vurmuş kardeşim sana kalbimdeki sevgiyi anlatıyorum sen anlıyorsun. Tek çabam bir çift gözün daha dünyaya ışıldaması. Türkiye genelinde yaşayan 13 milyon engelli kardeşim hepinize Peygamber efendimizin görme engelli olan Abdullah İbni Ümmi Mektum'a verdiği değerle selam olsun. Ben 15 sene önce akülü tekerlekli sandalyenin hayalini kurarken şimdi benim engelli kardeşim KPSS'den aldığı puan ile atanacağı devlet kurumunun hayalini kuruyor. Bu bir başlangıç" dedi.

Ahmet Uğur Baran, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün tüm engelli kardeşlerimizi temsilen mecliste olmak için yola çıkıyorum. Unutmayalım ki insanlık var olduğundan beri bugüne kadar gelen ve insanlıkla yaşıt olan şey engelliliktir. Engelliye hizmet, insanlığa hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda ben öldükten sonra evladıma kim bakacak düşüncesinde tek bir engelli annesi kalmasın diye, 280 bini İzmir'de olmak üzere Türkiye genelinde yaşayan 13 milyon engelli kardeşimin sesi daha gür çıksın diye aday adaylığımı açıklıyorum." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Uğur Baran Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement