AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çelik'ten Başkanı Selim Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çelik'ten Başkanı Selim Yağcı'ya Ziyaret

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çelik\'ten Başkanı Selim Yağcı\'ya Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili ve AK Parti Bilecik İl Koordinatörü Canan Çandemir Çelik, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

12.01.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili ve AK Parti Bilecik İl Koordinatörü Canan Çandemir Çelik, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Canan Candemir Çelik'e bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik ve Bileciklilere hizmet etmeye devam ettiklerini kaydetti. Ayrıca Yağcı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Çelik'e teşekkür etti.

Canan Candemir Çelik ise, Bilecik'i her geçen gün büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde gördüklerini belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya bundaki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal da hazır bulunurken, Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretin ardından Çelik'e, Bilecik seramiğinden yapılmış fincan takımı hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çelik'ten Başkanı Selim Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement