AK Parti Kadın Kollarından Amasra'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kollarından Amasra'ya Ziyaret

AK Parti Kadın Kollarından Amasra\'ya Ziyaret

AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve yönetim kurulu üyeleri seçim sonrası teşkilat ziyaretlerine son hızla devam ediyor.

27.11.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve yönetim kurulu üyeleri seçim sonrası teşkilat ziyaretlerine son hızla devam ediyor.

Bartın il Kadın Kolları Teşkilatı, Amasra İlçe Kadın Kolları teşkilatı ile Amasra ilçe binasında bir araya geldi. Amasra Kadın Kolları Başkanı Şükran Kayalık ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İl Kadın Kolları Başkanı Kurtkaya Amasra teşkilatına yaptığı konuşmasında, "1 Kasım'da ve daha öncesinde göstermiş olduğunuz gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Ak Partimizde genel merkez teşkilatımız bu işin omurgası ise, il, ilçe, belde, mahalle ve köy temsilciliklerine kadar uzanan teşkilatlarımızda ülkemizin nabzını tutan kılcal damarlarımızdır. Ak Partimiz bu şekilde kurumsal ağa sahip hem Türkiye'de hem de dünya da tek siyasi partidir. AK Parti 2001 yılında kurulduğunda ülkemizde adaletin ası yokken kalkınmayı ise sadece yerinden kalkmak olarak algılayan siyasilerin olduğu bir dönemde AK Parti 13 yıldır ismine layık hizmet nasıl olur tüm dünya ülkelerine kanıtlamıştır. Her dönemde tüm vesayetçilere, darbecilere, paralele rağmen tek parti olarak iktidar olmayı başarmıştır. Biz kadın kolları teşkilatı olarak biliyoruz ki gönül almadan oy alınmaz. Bu nokta da biz kadın kolları olarak vatandaşlarımızın düğünlerinde derneklerinde yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu bağlam da Amasra teşkilatı kendilerine verilen imkan doğrultusunda yaptıkları çalışma ve gayretlerle bizleri gururlandırmışlardır. Huzurlarınızda ana kademe, kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür ederim" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kollarından Amasra'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement