AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan Açıklaması

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, “Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır” dedi.

17.08.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, "Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır" dedi.

13 yıllık siyasi tarihi değerlendiren Abdullah Çalışkan, "AK Parti olarak Türkiye'yi daha da öne çıkarmak için her türlü çabayı gösteriyoruz. Birlik ve beraberliği bozmadan, bütünlüğü, idealleri, hedefleri koruyarak sağlam ve güvenli adımlar atmaya gayret ediyoruz. Kurulduğumuz ilk günün heyecanını bugün 13. Yılında da yaşıyoruz. 13 yıl önce Türkiye'nin ufkuna bir güneş doğdu. Biz Türkiye'yi aydınlığa açtık, hak ettiği saygınlığa ve zenginliğe açtık. 13 yıldır her daim milletin yanında, içinde ve hizmetinde olduk, bir kere olsun millete, milletin emanetine sırt çevirmedik.

Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, milletimizin ve gelecekteki bizlerin huzur ve refahını kalıcı kılmaktır. Milletimizden aldığımız emaneti koruyup kollamaktır.

13. yılımızda, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanı, Türkiye Cumhuriyetimizin, Cumhurbaşkanı yapmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yönelik olarak tüm gücümüzle çalışmaya, kardeşliğin adresi olmaya devam edeceğiz. Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 13. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum " şeklinde konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement