AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker'den Başkan Toltar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker'den Başkan Toltar'a Ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker\'den Başkan Toltar\'a Ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a konuk oldu.

25.08.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a konuk oldu.

Belediye Başkanlığı makamında yapılan görüşmede ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Milletvekili Şeker, "Dilovası Tavşcancıl sahili ile Yeşil Vadi piknik ve dinlenme alanının halkın dinlenmesi çok önemli ayrı birer yatırım. Körfez Geçiş Köprüsü bile sadece ilçeyi adeta cazibe merkezi haline getirmeye yeter artar bile" dedi.

Ziyaretten dolayı Milletvekili İlyas Şeker'e teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Milletvekilimiz İlyas Şeker Beyin ziyaretinden mutluluk duydum. Dilovası'na getirilen hizmet ve çalışmalarda bu gün Milletvekili olarak çok büyük katkısı olduğu gibi geçmişte de Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter olduğu dönemlerde de çok büyük katkıları olmuştur. Dilovası'nın bir cazibe merkezine dönüştürecek bir yatırım için çalışma başlattık. Desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen sayın milletvekillerimizden aldığımız güç ve vatandaşımızın gösterdiği teveccühle Dilovası'nı daha yaşanabilir kent haline dönüştürme yolundaki çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan'ından, projenin detayları ve belediye hizmetlerine ilişkin bilgi alan İlyas Şeker, Başkan Toltar'ı çalışmalarında başarılar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker'den Başkan Toltar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement