AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu

KONYA (AA) – AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, "Hiç kimse bu ülkeyi otoritesiz zannetmesin, bu memleket teröre karşı her türlü tedbiri alacak güce sahiptir" dedi.

22.08.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONYA (AA) – AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, "Hiç kimse bu ülkeyi otoritesiz zannetmesin, bu memleket teröre karşı her türlü tedbiri alacak güce sahiptir" dedi.

Babaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gündemi  ve artan terör olaylarını değerlendirdi.

Birçok yerde terörün teşvik edildiğini vurgulayan Babaoğlu, şunları söyledi:

"Bu millet vatanın tek karış toprağını bedava ve kolaylıkla kazanmadı. Kimseye de kolaylıkla bunu vermez. Devletimiz yeterli güce sahiptir. Hükumetimiz de gerekli tedbirleri almıştır. Biliyorsunuz, çözüm süreci itibariyle aslında gösterilen müsamaha ve hoşgörüyü yanlış anlamış, kötüye yormuş, bunu yeterince değerlendirememiş gözüküyor. Ama gerçekten devlet o gücünü göstermeye hazırdır, gösterecektir. Hiç kimse bu memleketi otoritesiz zannetmesin, bu memleket, her türlü tedbiri alacak güce sahiptir. Kendi silahını, kendi tankını, topunu, tüfeğini yapabilecek güçtedir. En son biliyorsunuz atak helikopterlerimizin de teslimatı tamamlandı. Dolayısıyla bizim şefkatimiz yanlış algılanmamalıydı. Ama bu memlekete kötülük yapanlar da cezalarını çekecektir. Devlet ne gerekiyorsa yapacaktır."

"Terörist belediye çalışanı çıktı"

Seçim hükumeti sürecinde HDP'ye 3 bakanlık verilmesi ile ilgili olarak Babaoğlu, şunları kaydetti:

"Aslında çok net bunun cevabı. Biliyorsunuz Güneydoğu'da belediyelerde en son yakalanan teröristin birisi belediyede çalışan çıktı. Dolayısıyla HDP'li belediyelerin teröre yataklık ettiği konusunda çok açık deliller var. Türk devletinin bu tür bir zihniyetin yönetimine giriyor olması, Türkiye'nin milli güvenlik konusudur. Bu Milli Güvenlik Kurulu, Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanlığımız hep beraber bunu en hassas noktada incelemekte, bu konuda gerekli tedbirleri almaktadır. Bizler de bu konuyu bu çerçevede görüyoruz. Üst kurullarımız, tüm güvenlik kurumlarımız iş başındadır. Genelkurmayımız iş başındadır, MİT'imiz iş başındadır, Onların raporlarına göre, hareket edilir. Bu konuda ben devletin her türlü tedbiri alacağını, bu tür konulara müsaade edilmeyeceğini düşünüyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement