AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu Beyşehir'de - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu Beyşehir'de

Beyşehir'i ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de mesire alanı haline dönüştürülen İskender Mesire Alanı ile Beyşehir Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

23.12.2015 14:22

Beyşehir'i ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de mesire alanı haline dönüştürülen İskender Mesire Alanı ile Beyşehir Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Konya milletvekili Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte yapımına devam edilen inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

Gençlik için yapılan yatırımlara iktidarları döneminde çok büyük önem verildiğine vurgu yapan Babaoğlu, yapımı devam eden  Gençlik Merkezi ve diğer sportif yatırımların da gençliğe verilen önemin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Beyşehir'in göz bebeği bir ilçe olduğunu dile getiren Babaoğlu, etrafındaki Hüyük ve Derebucak'la beraber bu bölgenin Türkiye'nin önemli merkezlerinden birisi olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti.

"Beyşehir Belediye Başkanımız ve AK Parti İlçe Başkanımızla beraber hem Ankara'da, hem Konya'da, Türkiye genelinde Beyşehir'in daha iyi olabilmesi ile ilgili çok ciddi bir işbirliği içerisinde çalışmalar yürütüyoruz. Büyükşehir belediyemizle, hem Beyşehir belediyemizle birlikte ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Bu amaçla birçok çalışma yürütüyoruz" dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, milletvekili Mehmet Babaoğlu'na Orman Teşkilatı ve Beyşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje çalışmaları hakkında bilgi vererek, "bu alanın yeni dönemde Beyşehir'in en gözde mesire alanı haline dönüştürülmesinin hedeflendiğini" söyledi.

Özaltun ayrıca Beyşehir'de son dönemde hayata geçirilen devlet yatırımlarının da hız kesmeden sürdüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya Milletvekili Babaoğlu Beyşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement