AK Parti Korkuteli İlçe İstişare Toplantısında Teröre Lanet Yağdı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Korkuteli İlçe İstişare Toplantısında Teröre Lanet Yağdı

AK Parti Korkuteli İlçe İstişare Toplantısında Teröre Lanet Yağdı

AK Parti Korkuteli İlçe teşkilatı, Mart ayı İstişare toplantısı gerçekleştirdi.

14.03.2016 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Korkuteli İlçe teşkilatı, Mart ayı İstişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Korkuteli istişare toplantısına Milletvekilleri Hüseyin Samani, İbrahim Aydın, Gökçen Özdoğan Enç ve Mustafa Köse katıldı. Toplantıda AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç ve İbrahim Aydın Ankara'da meydana gelen olayla ilgili olarak ortak bir şekilde teröre tepki gösterdiler.

İBRAHİM AYDIN, "TÜKENDİKLERİNİN GÖSTERGESİ"

AK Parti Korkuteli İlçe İstişare toplantısında Aydın, "Şu anda çok sıkıştılar. Bizi yıldıramayacaklarını anladılar. Dağlarda barınamayınca şehirlere indiler. Ama şehirlerde de köşeye sıkıştılar. Kaçacak yerleri kalmadı. Bizim hızımızı kesemiyorlar. En güvendikleri Sur'da bile barınamıyorlar. İşte o nedenle bu tür saldırılara kalkıştılar. Bu saldırılar onların tükendiğinin en önemli göstergesidir" dedi.

GÖKÇEN ÖZDOĞAN ENÇ'DEN SERT TEPKİ

İbrahim Aydın'dan sonra söz alan Gökçen Özdoğan Enç ise, "Bu gün hepimizin canı yandı. İnsan öldürmenin, sivil ve masum öldürmenin hiçbir gerekçesi olamaz. Aldığımız bilgilere göre Suriye'ye gidip PKK kamplarında eğitim almış, kadın bir teröristin eylemi sonrasında Ankara'da bu olay meydana gelmiştir. Kendisi de parçalandı. Allah bunların belasını versin. Biz meclis olarak hükümetimize gerekirse sınır ötesi operasyon yapma yetkisini verdik. PKK sadece bir taşeron. O nedenle biz güçlü olmalıyız. Yüz tane bomba yüklü araç tespit edersiniz, bir tanesi gözünüzden kaçar. O da bizim canımızı yakar. Burada hükümetimiz elinden gelen titizliği gösteriyor. Herkesin bunu çok iyi bilmesi gerekli" şeklinde konuştu.

HÜSEYİN SAMANİ, "ÜLKEMİZ ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞU İÇİN"

Hüseyin Samani de, "Bu gün yaşadığımız bu olaylar tamamen ülkemizin çok güçlü bir Devlet haline gelmesiyle doğru orantılı. Artık eskiden olduğu gibi istihbaratı başkalarından almıyoruz. Kendi istihbaratımızı kendimiz sağlıyoruz. Kendi insansız hava aracımızı, kendi tankımız kendimiz yapıyoruz. İşte bu nedenle bu gün yaşadığımız bu olaylar başımıza geliyor. Yoksa eskiden olduğu gibi, istihbaratı başkalarından alsaydık, onlar önce PKK'ya bilgi verip onları kaçırtsaydı biz de boş dağları bombalasaydık, bu gün bu olaylar yaşanmayacaktı. Ama biz her şeye rağmen dimdik ayakta durmaya devam edecek bu terörün kökünü kazıyacağız" dedi.

MUSTAFA KÖSE, "OPERASYONLARA NEDEN TEPKİ GÖSTERİLİYOR?"

Son olarak söz alan Mustafa Köse ise, "Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir zamandayız. Eskiden terör ile mücadelede tüm ülke olarak tek vücut olurduk. Şimdi ise başta HDP, sonra CHP olmak üzere bazı medya kuruluşları ve diğer ülkeler tepki gösteriyor. Ne oluyor Allah aşkına? Ama buna rağmen, bu kadrolar ülkemizin başını dik tutuyor. Hükümetimizin terör konusundaki kararlı mücadelesi sonuna kadar devam edecektir. Bunu herkes çok iyi bilsin" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Korkuteli İlçe İstişare Toplantısında Teröre Lanet Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement