AK Parti Kumluca Teşkilatı'ndan Sadık Görevlilerine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kumluca Teşkilatı'ndan Sadık Görevlilerine Teşekkür

AK Parti Kumluca Teşkilatı\'ndan Sadık Görevlilerine Teşekkür

AK Parti Kumluca ilçe teşkilatı, 1 Kasım’da yapılan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde görev yapan sandık görevlileriyle bir araya geldi.

18.11.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kumluca ilçe teşkilatı, 1 Kasım'da yapılan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde görev yapan sandık görevlileriyle bir araya geldi.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, yönetim kurulu üyeleri, sandık görevlileri ve partililer katıldı.

TÜM TÜRKİYE'DE OLDUĞU GİBİ KUMLUCA'DA DA ARTIŞ OLDU

Toplantıda AK Parti Kumluca ilçe Başkanı Arif Yavuzer, 1 Kasım tarihinde yapılan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde halkın AK Parti'ye tek başına iktidar olma yetkisi verdiğini, bu konuda partilerine destek veren tüm seçmenlere teşekkür ettiğini bildirdi. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kumluca'da da, AK Parti'nin oylarında büyük bir artış olduğuna dikkat çeken Yavuzer, 7 Haziran seçimlerine göre ilçe genelinde Beykonak mahallesinde en fazla oy artışı sağlandığını, bunu Salur ve Yeni Mahalle'nin izlediğini söyledi.

1 KASIM'DA KAZANAN SADECE AK PARTİ DEĞİL TÜRKİYE'DİR

1 Kasım'da kazananın sadece AK Parti olmadığını ifade eden Yavuzer, "İnsanlarımız 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere iki defa seçime gitti. Biz AK Parti teşkilatı olarak, 7 Haziran'daki sonucu da, 1 Kasım'daki sonucu da çok iyi biliyor ve bu bilinçle bundan sonraki görevimizi yürütmeye çalışacağız. Halkımızın bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Yılmadan, bıkmadan, azimle ülkemize ve milletimize hizmet için çalışacağız. 1 Kasım'da kazanan sadece AK Parti değil, Türkiye'dir, milletimizdir. Milletimiz bu seçimde istikrara, güvene ve huzura oy vermiştir. Kazanılan bu zaferde en büyük pay, sizlerin halkımızın oyuna sahip çıkan sandık görevlilerimizindir. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Seçim sonuçlarına göre AK Parti'nin Antalya'da da tarihinin en büyük başarıyı elde ettiğini kaydeden Yavuzer, bu dönem Antalya'nın batısında AK Parti'den bir milletvekilinin de mecliste görev yapacağını belirtti.

1 Kasım'daki seçimde vatandaşın oyuna sahip çıktığını ifade eden Çetinkaya, "1 Kasım'da vatandaş oyuna sahip çıktı, verdiği oy ile kendisini kimin yönetmesi gerektiğini gösterdi. Bundan dolayıdır ki 1 Kasım seçimi ülke tarihinin en önemli seçimidir. Biz geçmişte olduğu gibi bundan sonra da halkımıza hizmetimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz ve vatandaşımızın bize ve AK Parti kadrolarına duyduğu güveni boşa çıkarmamak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti adına sandık başlarında görev alan partililerde söz alarak seçim sonuçları ve bundan sonraki süreç hakkında görüş ve önerilerini dile getirdiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kumluca Teşkilatı'ndan Sadık Görevlilerine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement