AK Parti'li Abdurrahman Öz'e Eş Desteği - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Abdurrahman Öz'e Eş Desteği

AK Parti\'li Abdurrahman Öz\'e Eş Desteği

TBMM’deki yoğun çalışma programına rağmen hafta sonlarını hemşerilerine ayıran AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ü eşi Tuba Öz de yalnız bırakmadı.

23.06.2016 10:43

TBMM'deki yoğun çalışma programına rağmen hafta sonlarını hemşerilerine ayıran AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz'ü eşi Tuba Öz de yalnız bırakmadı.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Meclis çalışmalarının ardından hafta sonu Aydın'da yoğun bir mesai harcadı. Nazilli, Buharkent, Söke, Çine, Kuyucak ve Yenipazar ilçelerinde Aydınlı hemşerileriyle bir araya gelen Abdurrahman Öz, AK Parti teşkilatlarının yanı sıra sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. İftar ve sahur programlarında vatandaşlarla bir araya gelen Öz, sorunları yerinde dinledi.

Abdurrahman Öz'ü 7 Haziran ve 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimi çalışmalarında yalnız bırakmayan eşi Tuba Öz, Öz'ün hafta sonu gerçekleştirdiği Aydın programlarında da yer aldı. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş ve AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen'in eşi Meliha Özmen ile birlikte Aymelek Derneği'nin hayırseverlerin desteğiyle yaşlılar için düzenlediği iftar programına katılan Tuba Öz, iftar öncesi Yaşlı Yaşam Evi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek tek tek sohbet etti. Yaşlılar, gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Tuba Öz'e teşekkür etti.

Düzenledikleri programda kendilerini yalnız bırakmayan Seda Sarıbaş, Tuba Öz ve Mediha Özmen'e şükranlarını sunan Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, "Ramazan paylaşmaktır. Ramazan iftar sofralarıyla güzeldir. Dernek olarak her yıl Ramazan'da Yaşlı Yaşam Evi'nde iftar veriyoruz. Bugün yine yaşlılarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Bugün yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Tuba Öz, Aymelek Derneği iftarının ardından AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ile birlikte AK Parti'li Kuyucak Belediyesi'nin yetimler yararına düzenlediği iftar ve ardından Yenipazar ve Karaçakal Yörükleri Derneği'nin düzenlediği iftar programına katıldı. Milletvekili Abdurrahman Öz'ün Ankara ve Aydın'da hemşerileri için mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdürdüğüne işaret eden Tuba Öz, seçim çalışmalarında olduğu gibi parti programlarında da eşinin yanında yer almaya çalıştığını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Abdurrahman Öz'e Eş Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement