AK Parti'li Erürker: "Dağlıca'dan Gelen Kara Haber Yüreklerimizi Dağladı" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Erürker: "Dağlıca'dan Gelen Kara Haber Yüreklerimizi Dağladı"

AK Parti\'li Erürker: "Dağlıca\'dan Gelen Kara Haber Yüreklerimizi Dağladı"

AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar Erürker, Karacasu ve Koçarlı ilçelerine yaptığı ziyaretlerde, Dağlıca’da Türk askerlerine yapılan hain saldırıyı kınadı.

07.09.2015 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar Erürker, Karacasu ve Koçarlı ilçelerine yaptığı ziyaretlerde, Dağlıca'da Türk askerlerine yapılan hain saldırıyı kınadı.

AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar Erürker, Karacasu ve Koçarlı ilçelerini ziyaret etti. AK Parti Koçarlı ve Karacasu İlçe teşkilatlarına yaptığı ziyarette ilçe yönetimleri, mahalle başkanları ve muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar Erürker, daha sonrasında ilçeleri gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar Erürker, Dağlıca'da terör örgütünün kurduğu pusuda şehit düşen askerler konusunda duyduğu büyük üzüntüyü dile getirdi. "Dağlıca'dan gelen kara haber yüreklerimizi dağladı" diye konuşan AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar Erürker, şunları söyledi: "Genel Kurmay Başkanlığı'mızın resmi açıklamasıyla Dağlıca'da 16 Şehidimizin ve 6 yaralı askerimizin olduğu kesinleşti. Terör örgütünce kalleşçe kurulan pusuda Şehadet şerbetini içen Mehmetçiklerimize rahmet, Milletimize sabrı cemil, kederli ailelerine sabırlar versin. Milletimizin başı sağ olsun. Acımız büyük, öfkemiz çığ; kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz. Terör örgütlerinin amaçları şok eylemlerle toplum kesimlerinde ve kendiyle mücadele eden güvenlik güçlerinde bıkkınlık yaratmak; spekülasyonlarla zihinleri karıştırmak, gündelik hayatta karışıklık yaratmak; kamuoyunu, partileri yani Milleti oluşturan bileşenleri birbirine düşürerek tefrika yaratmaktır. Oluşan bu kaos ve bıkkınlık ortamında amaçlarını ulaşmaktır. Bu oyuna gelmemeliyiz. Birbirimizi suçlayarak varacağımız yer çıkmaz sokaktır. Teröre karşı siyasi düşüncelerimizi, dünya tasavvurlarımızı, gündelik hesapları bir tarafa bırakarak Millet olarak top yekün tepki vermeliyiz. Biz hep birlikte büyüğüz, hep birlikte güçlüyüz. Güvenlik güçlerimiz terör örgütüyle canlarını ortaya koyarak mücadele ederken; toplum olarak hep birlikte güvenlik güçlerimizin arkasında sağlam durmalı, Millet olmanın gereğini yerine getirmeliyiz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Erürker: 'Dağlıca'dan Gelen Kara Haber Yüreklerimizi Dağladı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement