AK Parti'li Kandemir, 3. Köprünün Geçtiği Poyrazköy'de Gençlerle Maç Yaptı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Kandemir, 3. Köprünün Geçtiği Poyrazköy'de Gençlerle Maç Yaptı

AK Parti\'li Kandemir, 3. Köprünün Geçtiği Poyrazköy\'de Gençlerle Maç Yaptı

AK Parti Milletvekili adayı Erkan Kandemir, seçim çalışmalarını sürdürdüğü 3. köprünün geçtiği Beykoz Poyrazköy’de gençlerle halı saha maçı yaptı.

19.05.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili adayı Erkan Kandemir, seçim çalışmalarını sürdürdüğü 3. köprünün geçtiği Beykoz Poyrazköy'de gençlerle halı saha maçı yaptı. Kandemir, "Böyle büyük bir projenin gölgesinde maç yapıyor olmak aslında Türkiye'nin bugünden sonraki ufuklarını göstermesi adına da çok kıymetli ve önemli" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Erkan Kandemir, seçim çalışmalarını Beykoz Poyrazköy'de sürdürdü. Burada gençlerle bir araya gelen Kandemir, köprünün hemen yanında sahil kenarında gençlerle halı saha maçı yaptı. Maçın ardından tüm vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Kandemir, "3. Köprünün yanındayız. Ayağında top oynadık arkadaşlarla, gençlerle. Öncelikle genç arkadaşlarımızın, tüm vatandaşlarımızın, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz" dedi.

Gençlerle bir arada olmanın verdiği mutluluğu ifade eden Kandemir, "Tabi genç arkadaşlarla bir arada olmak, top oynamak, bugünü yad etmek sporu, sporun altını çizmek önemliydi. Ben Beykoz teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Hele hele böyle büyük bir projenin gölgesinde maç yapıyor olmak aslında Türkiye'nin bugünden sonraki ufuklarını göstermesi adına da çok kıymetli ve önemli. Çok keyifli bir maç yaptık arkadaşlarla" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin gençlere verdiği öneme de değinen Kandemir, "Bugün AK Parti gençlikle ilgili söylemlerinde hep vurgu yaptığı şeylerden bir tanesini hatırladık ve hatırlattık. AK Parti gençleri yedek kulübesinde değil, tam da sahada istiyor. Belki bunu da gösteren küçük bir futbol müsabakası bu. Bu anlamda biz çok şanslıyız AK Parti gençliği olarak. Bizim partimiz, gençliği ve gençlik kollarını önemseyen bir siyasi parti. Kurulduğu andan itibaren diğer siyasi partilerden farklı olarak, gençler hep sahada hep siyasetin içerisinde. Aktif ve aktör olarak istifade etmiş bir siyasi parti. Onun için biz şanslıyız. Bu bayram bizim için en keyifli, en güzel bayram" diye konuştu.

Son derece coşkulu geçen maç 3-3 sonuçlandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Kandemir, 3. Köprünün Geçtiği Poyrazköy'de Gençlerle Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement