AK Parti Malatya Milletvekili Adayları'na Görkemli Karşılama - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları'na Görkemli Karşılama

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları\'na Görkemli Karşılama

Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından AK Parti’nin Malatya Milletvekili adayları kente geldi.

17.04.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından AK Parti'nin Malatya Milletvekili adayları kente geldi. Adayları, partililer şehir girişinde coşkuyla karşıladı.

7 Haziran 2015 Milletvekili Seçimleri öncesinde siyasi partiler çalışmalara hız verdi. Ankara Arena'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından Malatya'nın 6 milletvekili adayı karayolu ile Malatya'ya geldi. Darende girişinde karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Milletvekili Mustafa Şahin, Başbakan Başdanışmanı Taha Özhan, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın daha sonra Malatya'ya doğru hareket etti.

Malatya'da Tavşantepe'de kalabalık bir partili grubunda karşılanan milletvekili adayları için burada kurban kesildi, dualar edildi. Adaylar daha sonra özel olarak hazırlanmış bir otobüse binerek şehre doğru hareket etti. Yüzlerce aracında eşlik ettiği konvoyla Malatya'da şehir turu adan AK Parti adayları, vatandaşlara karanfiller attılar. Adaylarla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe belediye başkanları ve il yönetimi de otobüste halkı selamladı.

Vatandaşların da sevgi gösterdiği adaylar daha sonra aday tanıtım toplantısının yapılacağı Kongre ve Kültür Merkezi'ne geçti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Milletvekili Adayları'na Görkemli Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement