AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan Açıklaması

Akçadağ’ı ziyaretinde gündemi değerlendiren Ak Malatya Milletvekili Taha Özhan, “Darbe başarılı olsaydı biz bugün nerede olurduk” dedi.

07.11.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçadağ'ı ziyaretinde gündemi değerlendiren Ak Malatya Milletvekili Taha Özhan, "Darbe başarılı olsaydı biz bugün nerede olurduk" dedi.

Ak Parti Akçadağ İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Özhan gündeme dair yaptığı açıklamada, dünyada yaşanan bir buhran döneminin varlığına dikkat çekerek, "Neredeyse dünyanın hiçbir yerinde huzurun, istikrarın, düzenin olmadığı bir süreçteyiz. Biz olumlu olarak görelim veya görmeyelim ama düzenin olmadığı en kaotik durum budur. Yani bizim hoşumuza gitmeyen düzenler vardır dünyada. O ayrı bir tartışma. Ama bir de hoşumuza gitse de gitmese de düzen göremediğimiz dönemler olur. Dünya bundan yüz yıl önce bunu bu coğrafyada çok sert yaşadı. Yaklaşık bir 60-70 yıl önce Avrupa'da çok sert yaşadı. 65 milyon insan öldü. Bugün yeni bir buhran dönemi yaşıyoruz. Uzak Asya'dan Orta Doğu'ya, Orta Doğu'dan Amerika'ya siyasi kırılmalar var, tıkanmalar var. ya da doğrudan iş savaşlar, işgaller, katliamlar ve ölümler var. Bununla beraber 2007'nin son çeyreğinde dünyayı kasıp kavuran ekonomik krizler var. Çok güzel tablolar çizeceğimiz bir manzara olmadığı gibi dinamikler de çok iç açıcı değil. İnşallah bu dönemler geçecek" dedi.

"Darbe başarılı olsaydı memleket ne halde olurdu"

15 Temmuz sürecine ilişkin de konuşan Özhan, "Aslında nasıl her şeyin kırılgan olabileceğini gösterdi bu süreç. Bir grup alçak memleketi uçurumun eşiğine getirip, oradan da bütün millete yapılabilecek en büyük kötülüğü yapma cesareti gösterdiler. Bunlar da bu memlekette yaşayan insanlar. Bunu unutmamanızda fayda var. Bugünlerde FETÖ ile ilgili yapılan operasyonlarla ilgili ortaya bir çok tartışma çıkıyor. 15 Temmuz gecesi bu darbe başarılı olsaydı biz nerede olurduk, hadi bizi boş ver 'memleket ne halde olurdu'ya bir cevap aradığınızda gerçekten bir cehennem manzarası çıkıyor. Ben şundan adım gibi eminim ve inanarak söylüyorum. Bugüne kadar Türkiye'de hiçbir darbe yönetimi yapmaya cesaret edemediği ölçüde bunlar kötülük yapacaklardı" diye konuştu.

Milletvekili Taha Özhan daha sonra buradan Akçadağ Belediyesi'ne geçerek, Başkanı Ali Kazgan'ı ziyaret etti.

Burada Akçadağ'ın sorunlarıyla ilgili konuşan Özhan, Büyükşehir Yasası ile birlikte kaynak israfına gidildiğini ve bunun kaynakların daha verimli kullanılması adına bir fırsat olduğunu kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement