AK Parti Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ, Yakutiye İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti… - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ, Yakutiye İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti…

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ, Yakutiye İlçe Teşkilatı\'nı Ziyaret Etti…

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, Yakutiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

25.02.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, Yakutiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Recep Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Karadağ, projelerinden bahsetti, teşkilat mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Arif Olan Anlar" sloganıyla AK Parti'den Erzurum Milletvekili aday adayı olan Arif Karadağ, ilçe ziyaretlerine son sürat devam ediyor.

Horasan'ın ardından Yakutiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Arif Karadağ, İlçe Başkanı Recep Aydan ve diğer parti yöneticileriyle bir araya geldi. Yakutiye ziyaretinde kış turizmi ve spora yönelik projelerinden bahseden Arif Karadağ, Erzurum'da karın külfetini nimete dönüştürme zamanının geldiğini söyledi.

Arif Karadağ, "Erzurum'u kış turizminde bir model merkez haline getirmek pekala mümkün. Bunun yanı sıra, gençleri kış sporlarına yönlendirmek ve Erzurum'dan marka sporcular yetiştirmekte mümkün. Biz, ağırlıklı olarak kış turizmi ve spor üzerinde duruyoruz. Çünkü Erzurum'da bu anlamda büyük bir potansiyel var. Sadece doğru zamanda doğru adımların atılması gerekiyor" diye konuştu.

Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın da, aday adaylarının Erzurum için birbirinden farklı projelere sahip olmasının heyecan verici olduğunu ifade etti. Karadağ, Yakutiye ziyaretinde daha sonra ilçe teşkilat mensuplarının sorularını yanıtladı, görüş alışverişinde bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ, Yakutiye İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement