AK Parti Milletvekili Adayları Ağa Mahallesinde - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayları Ağa Mahallesinde

AK Parti Milletvekili Adayları Ağa Mahallesinde

7 Haziran genel seçimlerine sayılı gün kala ilçe ve esnaf gezileri ile Mahalle toplantılarını ihmal etmeyen AK Parti Düzce İl Başkanlığında, Ağa Mahallesinde seçim toplantısı düzenlendi.

04.06.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran genel seçimlerine sayılı gün kala ilçe ve esnaf gezileri ile Mahalle toplantılarını ihmal etmeyen AK Parti Düzce İl Başkanlığında, Ağa Mahallesinde seçim toplantısı düzenlendi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin organize ettiği Ağa Mahallesi toplantısına AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"7 HAZİRAN TARİHİ BİR GÜN"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "7 Haziran Pazar günü milletimiz sandığa gidecek ve iradesini ortaya koyacak. Artık son virajdayız. 7 Haziran tarihi bir gün ve o günden sonra Yeni Türkiye'nin inşasını yapacağız" diye konuştu.

"YA İSTİKRAR YA KAOS"

Ağa Mahallesindeki toplantıda konuşan AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, "7 Haziran seçimleri ile ya istikrar ya da kaos diyeceğiz. Biz AK Parti olarak Türkiye'nin kalkınmasındaki ikinci yarıyı başlatmak istiyoruz. İkinci yarıda, istikrar olacak, büyüme olacak, kalkınma olacak, zenginlik olacak. Bizim arkamızda sizler varsınız. Biz 4 yıl boyunca sizlere en iyi hizmeti getirmek için çalışacağız. Sizler bizleri denetleyeceksiniz. Pazar günü sizlerin bize destek olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

"ŞÜKÜRLER OLSUN MİLLETİMİZ ARKAMIZDA"

7 Haziran seçimlerinden tüm dünya mazlumlarının AK Partiden zafer beklediğini kaydeden milletvekili adayı Ayşe Keşir, " Dünyanın her yerinde bize karşı şer odakları kumpaslar kuruyorlar. Ortadoğu'da, Orta Asya'da, Balkanlarda zulümlerle karşılaşıyoruz. Müslüman halklara olan zulmün önüne geçmemiz için tüm dünya AK Partinin yeniden iktidara gelmesini istiyor. Bize karşı yürütülen algı operasyonlarına kanmayalım. AK Parti 13 yılda yaptıklarıyla, projeleriyle, kazandırdıkları ile rüştünü ispatladı. Şükür ki sizler gibi milletimiz arkamızda ve bizi destekliyor" dedi.

BAŞKAN KELEŞ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Ağa Mahallesinde vatandaşların sorunları da yanıtlandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, vatandaşların özellikle yol ile ilgili sorularını yanıtlayarak, önümüzdeki dönemde Düzce'nin her mahallesinde asfaltsız yol kalmayacağını kaydetti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayları Ağa Mahallesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement