AK Parti Milletvekili Seymenoğlu'nun Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Seymenoğlu'nun Ziyaretleri

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Çarşıbaşı ve Beşikdüzü ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

30.12.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Çarşıbaşı ve Beşikdüzü ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Seymenoğlu, AK Parti'nin bugünlere gelmesinde teşkilatların çok büyük emeği olduğunu belirterek, vatandaşa yakın olmanın, sorunlarının üzerine giderek çözüm aramanın Ak Parti'nin asli görevi olduğunu, sosyal devlet anlayışının kendilerini bugünlere getirdiğini söyledi.

Haziran ayında yapılacak genel seçimlere değinen Seymenoğlu, "Bu seçim çok önemli, çünkü 2015 seçimlerinden sonra 2019'a kadar önümüzde seçim yok. 2015 seçimlerinde hedefimiz anayasayı değiştirecek oy oranına ulaşmak, çünkü anayasadaki yaşanan problemleri hepimiz biliyoruz. Milletvekili sayımız belirli bir sayıya ulaşmalı ki anayasayı değiştirelim. O vesileyle bu seçimler öncesi daha çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin tam oturması için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu ifade eden Seymenoğlu, "Birimlerin tam anlamıyla oluşturulmasından sonra her şey çok daha güzel olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız işine dört elle sarıldı, hizmet anlamında elinde geleni yapıyor. Sayın Başbakanımız Trabzon'a geldiğinde belediye başkanlarımızla toplantıda yaparak sorunlarını dinleyip destek sözü verdi" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Seymenoğlu'nun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement