AK Parti Muğla İl Başkanı Küreci ve Kardeşi Kazada Yaralandı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Muğla İl Başkanı Küreci ve Kardeşi Kazada Yaralandı

AK Parti Muğla İl Başkanı Küreci ve Kardeşi Kazada Yaralandı

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, yönetimindeki otomobille refüje çarpan AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ile yanındaki kardeşi Adem Küreci yaralandı.

15.12.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, yönetimindeki otomobille refüje çarpan AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ile yanındaki kardeşi Adem Küreci yaralandı.

Dün saat 20.30 sıralarında Milas-Bodrum Havalimanı'na gitmek üzere yola çıkan AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Yatağan'ın Gökpınar Mahallesi Kavşağı'na geldiğinde yönetimindeki 48 EE 462 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil savrularak refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin hava yastıkları açıldı. Emniyet kemerleri takılı olan İhsan Küreci ve yanındaki kardeşi Adem Küreci hafif yaralandı. Ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan iki kardeş tedavilerinin ardından tedbir amacıyla müşahede odasına alındı. Kazanın duyulması ardından Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, ve çok sayıda partili hastaneye akın etti. Vali Çiçek gazetecilere yaptığı açıklamada, "İl başkanı arkadaşımız ile kardeşi kaza geçirdi. Kendilerine geçmiş olsun diyorum. Röntgenleri ile tomografileri çekildi. Hayati tehlikeleri yok. Sadece ağrıları olduğu için tedavileri devam ediyor" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Muğla İl Başkanı Küreci ve Kardeşi Kazada Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement