AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk Açıklaması

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ortaca ilçesinde şoför esnafıyla bir araya geldi.

14.05.2016 21:16

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ortaca ilçesinde şoför esnafıyla bir araya geldi.

Öztürk, yaptığı konuşmada, Muğla'da yaşayan bir vatandaş olarak şoför esnafının yaşadığı sıkıntılardan utandığını söyledi.

Vatandaşlara daha ucuz ve konforlu seyahat özgürlüğünü sağlamaları gerektiğini belirten Öztürk, "65 yaş üstü vatandaşlarımız halk otobüslerine bedava biniyorsa bunda AK Parti olarak bizim de katkımız var. Ama biz istiyoruz ki düzenleme yaparken kimse ekmeğinden olmasın." dedi.

Öztürk, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım esnafına kesilen 400 bin liralık cezanın sadece esnafa değil Ortaca'ya kesilen bir ceza olduğunu ifade ederek, "Esnaf kardeşimizin ekmek mücadelesini görmezden geliyorlar. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum. Büyükşehir düzenleme yapsın ama bu insanlara da dönüşüm için zaman tanısın." diye konuştu.

Ortaca 23 Nolu Minibüs Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcı da Büyükşehir Belediyesinin çalışma güzergahları olduğu halde, araçlarına hem garaj çıkış ücreti alıp hem de zabıtalar tarafından arkalarından sürekli olarak ceza yazıldığını ileri sürdü.

Bugüne kadar yaklaşık 400 bin lira ceza yazıldığını dile getiren Arıcı, "Şoför arkadaşlarımız Bağ-Kur'unu, bandrolünü ve maliyesini yatıramazken, bir de ceza yazıyorlar. Cezalar çok ağır. Şu anda bir arkadaşımızın 15 bin liraya yakın cezası var." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Muğla Milletvekili Öztürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement