AK Parti'nin Bartın'dan Başkan Adayı Kalay, Meslek Odalarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Bartın'dan Başkan Adayı Kalay, Meslek Odalarını Ziyaret Etti

AK Parti\'nin Bartın\'dan Başkan Adayı Kalay, Meslek Odalarını Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay seçim çalışmaları kapsamında Bartın’da faaliyet gösteren meslek odalarını ziyaret etti.

30.01.2014 15:29

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay seçim çalışmaları kapsamında Bartın'da faaliyet gösteren meslek odalarını ziyaret etti.

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte seçim çalışmalarına Bartın'da faaliyet gösteren meslek odalarını ziyaret ederek devam etti. Elektrik Mühendisleri Odası Bartın Şubesini ziyaret eden AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, mimar ve mühendislerin görüşlerinin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizerek, kentin tüm bileşenleriyle birlikte çalışarak Bartın'ı hak ettiği seviyeye çıkartacaklarını söyledi. Daha sonra İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret eden başkan adayı Kalay, mimar ve mühendislerin görüşlerinin kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, Bartın'ın modern, parklarıyla, yeşil alanlarıyla ülkemizde örnek bir şehir olması için teknik camiayla işbirliği içerisinde olacağını ve hedefinin büyük projelerle Bartın'ı marka şehir yapmak olduğunu belirtti. Kalay; "30 Mart sonrası Bartın'da yeni bir dönem başlayacak. Bartın'da hayata geçireceğimiz projelerle kentin kısa süre içerisinde büyük bir gelişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğini göreceğiz. Bartın'ın çözülemeyen başta içme suyu, alt yapı, imar, atık su arıtma, katı atık çöp bertaraf tesisi gibi en temel belediyecilik sorunlarını aşarak, vizyon projelerin takipçisi olacağız, sosyal belediyecilik anlayışını Bartın'da tesis edeceğiz. Kenti yönetirken, şeffaf, objektif, katılımcı bir anlayışla hareket edeceğiz" dedi. Elektrik Mühendisleri Odası ziyaretinin ardından Diş Tabipler Odası Bartın Şubesine de ziyaret gerçekleştiren Dr. Kalay, ""Bir hekim olarak hizmet etmekten onur duyduğum, çok sevdiğim memleketime Belediye Başkanı olarak da, güzel hizmetler yapmak için yola çıktık" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Bartın'dan Başkan Adayı Kalay, Meslek Odalarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement