AK Parti'nin Seçim Beyannamesi Toplumda Kabul Gördü - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Seçim Beyannamesi Toplumda Kabul Gördü

AK Parti\'nin Seçim Beyannamesi Toplumda Kabul Gördü

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, 1 Kasım Genel Seçimi ile ilgili açıklanan beyannamesinin toplumda büyük oranda kabul gördüğünü vurguladı.

05.10.2015 17:17

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, 1 Kasım Genel Seçimi ile ilgili açıklanan beyannamesinin toplumda büyük oranda kabul gördüğünü vurguladı.

İl Başkanı Bilen, AK Parti'nin hiçbir zaman kaynağı belli olmayan ve gerçekleşemeyecek vaatlerde bulunmadığını ve vaat ettiği her şeyi fazlasıyla yerine getirdiğini vurguladı. Seçim beyannamelerinin toplumda karşılığının olduğunu ifade eden Bilen, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu dinlerken gurur duydum. 13 yıllık iktidar dönemine yarışır bir seçim beyannamesi açıkladı. Toplumun her kesimini ilgilendiren, ekonomik, sosyal, demokratik, iktisadi olmak üzere yer yönüyle dolu dolu bir seçim beyannamesiydi. Demokratikleşme, büyük projeler ve mikro konular olmak üzere üç ana başlık altında beyannamemizi açıkladık. Her yönü ile ayaklarıyla yere basan, tüm kesimleri kapsayan, bireysel ve toplumsal taahhütlerimiz oldu. Özellikle gençlere yönelik taahhütler büyük ilgi gördü. Yerinde ve her kesimin beklediği taahhütlerdi. Herkes tarafından memnuniyetle karşıladı. Parti mensupları da açıklanan beyannameyi canı gönülden destekledi. Açıklanan bu beyannamedeki konuları basın yolu, el ilanları ve teşkilat mensuplarının saha çalışmalarıyla bunlar halka anlatılacak. 14-15 alanda daha somut, daha belirgin taahhütlerimiz var. Çalışanların ücretlerinden tutun, esnaf ve KOBİ'ye, eğitimden kültür ve sanata, kadınlara, engelli, emekli, çiftçiye yönelik taahhütlerimiz var. Şehirler, aile ve çocuklar, Türkiye'nin demokratikleşmeyle ilgili taahhütlerimiz var. Seçim beyannamelerinde il bazlı maddeler olmaz. Ülke çapında etkisi olan projeler ve maddeler olur. İl bazlı taahhütler olmaz. Adıyaman yok, Gaziantep yok, İstanbul yok. Hiçbir partinin seçim beyannamesinde il bazlı taahhütname yok. Fakat şunu müjdeleyelim. Seçimden sonra teşvikle ilgili yeni bir düzenleme yapılacağını Sayın Başbakanımız bize söyledi. Seçim beyannamemizdeki tüm maddelerin kaynağı belli, üzerinde çalışılmış ve gerçekleşecek projelerdir. Başkaları gibi sanal ve afaki projeler ile halkımızın karşısına çıkmıyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Seçim Beyannamesi Toplumda Kabul Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement