AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş'tan Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş'tan Mahalle Ziyaretleri

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş\'tan Mahalle Ziyaretleri

AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

30.12.2013 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Her akşam üç mahalleyi ziyaret eden Altunbaş, son dönemde yaşanan olayları vatandaşlara anlatarak vatandaşları da yerinde dinliyor. Altunbaş, Pelitli Yalıncak, Esentepe. Aydınlıkevler ve Ortahisar mahallelerini ziyaret ederek, gündemdeki konular hakkında bilgi verdi. Altunbaş, "'rüşvet' ve 'yolsuzluk' iddialarıyla 17 Aralık'ta yapılan operasyonlara AK Parti iktidarını halkın gözünde belli güçler itibarsızlaştırmaya çalışıyor" dedi.

'Bu kirli oyun, operasyon ve tuzaklar, milletimizle aramızdaki gönül bağını koparıp mahalli seçimler ile Cumhurbaşkanı seçimini etkilemek içindir' diyen Altunbaş, AK Parti hükümetlerinin her daim alnının ak ve başının dik olduğunu vurguladı. Altunbaş, "Biz nice siyaset mühendisliklerini, nice tuzakları ve nice oyunları boza boza bugünlere geldik. Kimse sırtını AK Partiye dayayıp hukuksuzluk ve yolsuzluk yapamaz. Zaten sayın başbakanımızda bunu sürekli belirtiyor. Ak partiye sırtını dayayıp yolsuzluk yapanlar bu partide asla barınmazlar. Fakat Türkiye'de son yapılan operasyon ülkenin geleceği ile ilgili yapılan operasyondur. Burada asıl hedef Türkiye Cumhuriyetinin yükselişi ve artık Dünya'da söz sahibi olmasıdır" şeklinde konuştu.

Allah'ın yardımıyla yollarına devam edeceklerini belirten Altunbaş, "AK Parti kirli ittifaklarla, içerde ve dışardaki güç odaklarıyla iktidara gelmedik. Allah'ımızın yardımı ve milletimizin desteği ile iktidara ve bugünlere geldik. Bizim yegane güç kaynağımız milletimizin samimi destek ve duası ile Cenab-ı Hakk'ın yardımıdır. Hep halkın ve Hakk'ın yanında olduk ve yine halkın duası ve desteği, yüce Allah'ın yardımıyla yollumuza devam edeceğiz. Bu kirli oyun, operasyon ve tuzaklar, milletimizle aramızdaki gönül bağını koparıp mahalli seçimler ile cumhurbaşkanı seçimini etkilemek içindir. Bu kirli oyunun senarist, oyuncu, yönetmen ve figüranları; aziz milletimizin oyun, tuzak ve operasyon bozma ustalığını bir kez daha göreceklerdir. Bütün seçimler, milletimizin başöğretmen edasıyla verdiği derslerle doludur. Milletimiz, anlama zorluğu çekenlere ders tekrarında da mahirdir" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş'tan Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement