AK Parti Samsun Milletvekili Karaaslan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun Milletvekili Karaaslan Açıklaması

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye değişim ve dönüşümü yaşarken AK Parti de kendi içinde değişim ve dönüşümü yaşadı" dedi.

25.08.2015 17:26

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye değişim ve dönüşümü yaşarken AK Parti de kendi içinde değişim ve dönüşümü yaşadı" dedi.

Karaaslan,  AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Burada partililerle sohbet eden Karaaslan, AK Parti'nin 12 Eylül'de yapılacak büyük kongre ile yeni Türkiye hedefine emim adımlarla ilerleyeceğini söyledi.

12 Eylül'de seçimin startını vermeyi hedeflediklerini belirten Karaaslan, "Kongrenin 12 Eylül'de gerçekleşecek olması manidar. Çünkü, 12 Eylül 1980 darbesine atıfta bulunarak, aslında bugün Türkiye'nin demokrasi noktasında geldiği serüveni değişim ve dönüşümü anlatması açısından önemli bir kongre olacak. Türkiye değişim ve dönüşümü yaşarken AK Parti de kendi içinde değişim ve dönüşümü yaşadı. AK Parti yaşadığı değişim ve dönüşümle istikrarını daha güçlü bir şekilde sürdürecektir. Yeni Türkiye hedeflerine emin adımlarla ilerleyecektir. Bu kongrede merkez karar yürütme kurulu üyeleri başta olmak üzere yapılacak değişim inşallah partimize ve Türkiye'mize katkı sağlar" dedi.

Ardından Karaaslan, Zeynep Usta-Hüseyin Sancar çiftinin nikah törenine katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun Milletvekili Karaaslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement