AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun Suşehri'nde - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun Suşehri'nde

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Suşehri İlçesinde İncelemelerde Bulundu

04.12.2010 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Suşehri ilçe Başkanı Rüstem Yüce ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Uzun, parti binasında bir süre partilerle sohbet etti.

Muhsin Yazıcıoğlu Aile Çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Uzun, kutsal topraklardaki anılarını paylaştı.

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uzun, Suşehri Hükümet Konağı yeni hizmet binasının ne zaman yapılacağı sorusuna, bu konunun gündemlerinde olduğunu belirtti.

İlçe idarecilerinin bina için arsa göstermeleri halinde hükümet konağının yapılabileceğini anlatan Uzun, 'Şu anda eğitim öğretime devam eden Ticaret Lisemizin bulunduğu arsa üzerinde çalışmalar düşünülüyor. Suşehri'nin eğitimdeki atılımlarında olduğu gibi hükümet konağının da en iyisine layık olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda hep beraber yapılacak çalışmalar ile neticelere ulaşılır' dedi.

Uzun, Geminbeli duble yol çalışmalarının tamamlanmasıyla Suşehri'nin uğrak noktası haline geleceğini de belirterek, 'Bu yıl eğitime başlayan Tarım Meslek Lisesi'nin yapılması için çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Şu anda geçici olarak başka yerde eğitim veren Tarım Meslek Lisemizin okul binasını da yaptıracağız' diye konuştu.

(FK-EMN-STN) - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun Suşehri'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement