AK Parti Skm Seçime Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Skm Seçime Hazırlanıyor

AK Parti Skm Seçime Hazırlanıyor

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, (SKM) 7 Haziran günü yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimine hazırlanıyor.

16.04.2015 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, (SKM) 7 Haziran günü yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimine hazırlanıyor.

Kütahya'nın en başarılı seçim ekibinden Musa Yılmaz, Hayri Öz, Aynur Mercan Koçuk, Remzi Günay ve Ayhan Görgün, çalışmalarını ve hedeflerini İhlas Haber Ajansı'na değerlendirdi.

SKM Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti olarak sandık görevlilerini belirleyerek, seçim kuruluna teslim ettiklerini dile getirdi.

AK Parti'nin artık kurulsal bir kimliği sahip olduğunu ifade eden Musa Yılmaz, "Bin 587 sandıkta resmi sandık görevlilerini tamamladık. Listeleri Seçim Kurulu'na teslim ettik. Aynı sandıklarda partilerin vereceği bir asil ve 1 yedek sandık kurulu üyelerini de 13 ilçemizde seçim kurullarına teslim ederek 'alındı' belgesini aldık ve genel merkezimize gönderdik. Biz AK Parti olarak bütün seçimlerde bütün sandıklara görevli veriyoruz. Biz sandık çalışmasını çok şükür tamamladık. İlçe seçim kurulu bu sandık görevlilerine bilgilendirip, eğitim verecek. Biz her seçimde önde gitmek durumundayız. İktidar partisiyiz. Türkiye'yi yöneten bir partiyiz. Kurumsal niteliğe en fazla hayiz partiyiz.Bunu daha da pekiştirmek istiyoruz. Her geçen gün tecrübelerimizi de bu anlamda geliştiriyoruz. Bütün ilçelerimizde seçim koordinasyon birimleri kurduk. Buralarda her gün programlar yapılıyor" diye konuştu.

"ADAYLARIMIZA KARŞI BÜYÜK BİR SEMPATİ VAR"

Halkı rahatsız etmeden bir seçim kampanya yürüteceklerini belirten Başkan Yılmaz, "Seçime kadar devam edecek olan yasal konulardaki hazırlıklarımızı tamamlıyoruz ve seçim kuruluna götürüyoruz. Bizim yasal mevzuat konularında hata yapmamız söz konusu olamaz. Tüm ekibimizle özverili bir çalışma sergiliyoruz.Seçimler konusunda çok deneyimliyiz. 7 Haziran'a kadar gece gündüz çalışarak 4 milletvekilinin tamamını alacağız. Bu kesinlikle hayal değildir. Çünkü 2011 seçimlerindeki sayısal rakamlara baktığımızda 4 milletvekili de bizimdir. Bunun üzerine daha da ilave edebileceğimizi görüyoruz. 1 haftalık süreçte halka indiğimizde tepkilerin olumlu olduğunu ve adaylarımıza karşı büyük bir sempati olduğunu görüyoruz. Diğer aday gösterilmeyen arkadaşlarımızın partiye gelerek çalışmaları birlikte yürüteceğini beyan etmeleri bizi daha da ümitlendiriyor. Yeni bir desten yazacağımızı tahmin ediyoruz. Hedefimiz Kütahya'nın halkını rahatsız etmeden, çevre kirliğine yol açmadan, sakin ve güzel bir seçim kampanyası yürütmektir. Bunu başaracağımızı zannediyorum. Kütahya kamuoyu, fazla aşırılıkları sevmeyen, üzerine fazla gidilmesinden hoşlanmaya bir kamuoyu. Biz bunu biliyoruz ve buna göre hedefimizi belirledik. Bütün vatandaşlmarımızın seçime katılarak iradelerini ortaya koymaları istiyorum.Çünkü bu seçim önemli.Bu seçim sonrası Türkiye bir eşik atlayıp, önümüzdeki süreçte vizyon projelerini hayata geçirecek" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Skm Seçime Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement