AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Milletvekili Aday Adaylarını Stk'lara Sordu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Milletvekili Aday Adaylarını Stk'lara Sordu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Milletvekili Aday Adaylarını Stk\'lara Sordu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylarını Tekirdağ’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine sordu.

23.03.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylarını Tekirdağ'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine sordu.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi Ak Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda STK'lara yönelik temayül yoklaması yaptı. Milletvekili aday tespit çalışmalarına sivil toplum kuruluşlarını dahil eden Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, Tekirdağ merkez ilçe Sülaymanpaşa'da sandık kurdu.

Özdemirler Düğün Salonunda gerçekleşen temayül yoklamasında il genelinde bulunun esnaf, meslek kuruluşları, dernekler gibi sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve başkanları oy kullandı.

Oylama hakkında açıklama yapan Ak Parti Tekirdağ İl Seçim İşleri Başkanı Ömer Polat, Türkiye'nin 81 ilinde oylamanın yapıldığını ifade ederek, "Tekirdağ'da bulunan STK'larla beraber temayül yoklaması gerçekleştiriyoruz. Bu temayülde derneklerimiz, vakıflarımız ve meslek kuruluşları başkanları oy kullanıyor. 7 Nisan 2015 tarihinde Yüksek Seçim Kuruluna ibraz edilecek olan vekillerimizin belirlenmesi için Tekirdağ'da bulunan STK'ların da görüşlerine başvuruyoruz. Onların kanaatlerini sormak amacıyla toplantı yapıyoruz. Bu toplantı Türkiye'nin her yerinde eş zamanlı yapılmaktadır. STK'ların düşünceleri partimiz için çok önemlidir. Bunları resmi olarak görmek amacıyla bu oylamayı gerçekleştiriyoruz. Oylar kullanıldıktan sonra sandıklar akşam saatlerinde Ankara'daki genel merkeze gidecek sayımlar orada olacak" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Milletvekili Aday Adaylarını Stk'lara Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement