AK Parti Trabzon Milletvekillerinin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon Milletvekillerinin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Trabzon Milletvekillerinin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Trabzon milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor.

20.05.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon milletvekili adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Akçabaat'ta seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçenin Küçük Sanayi Sitesi ile Galanima Vadisi üzerindeki esnafı ziyaret eden Günnar, AK Parti'nin sadece Trabzon'a 13 yılda 13,5 katrilyon yatırım yaptığını hatırlatarak "AK Parti olarak tüm Türkiye'de önemli yatırımlara imza attık. Trabzon'a 13,5 katrilyonluk devasa yatırımlar yapıldı. Türk siyasi tarihinde görülmeyen yatırımlar AK Parti ile ülkemize ve milletimize kazandırıldı.

AK Parti olarak yatırımlarımız artarak devam edecek. Türkiye'de zaten iki tane siyasi parti var. AK Parti ve diğerleri. Bizler, sizlerden birileri olarak seçilirsek, sizleri temsil etmek adına 2002 yılından beri gecemizi gündüzümüze katarak milletimiz için nasıl çalışmışsak 8 Haziran sabahı aynı düşünce ile Yeni Türkiye döneminde de çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizler kendinizden olanlara 13 yıldır nasıl sahip çıktınız ise, bizler de sizin emanetinize öyle sahip çıkacağız. Girdiğimiz 9 seçimde üstün başarılarla çıktık, inşallah bu seçimde de her seçimde olduğu gibi oylarımızı artırarak yeniden iktidar olarak, anayasayı değiştirecek çoğunluğa milletimiz adına sahip olacağız" dedi.

TOSUN VAKFIKEBİR'DE

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun da seçim çalışmaları çerçevesinde Vakfıkebir'de ziyaretlerde bulundu. AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, AK Parti'nin hedefleri ve vizyon projeleri olan bir parti olduğunun altını çizerek "Anaların gözyaşını dindirmek, birliğimizi ve huzurumuzu pekiştirmek için başlattığımız çözüm sürecinin sahibi millettir. AK Parti her ne olursa olsun neye mal olursa olsun bu süreci çözüme kavuşturmak için var gücüyle mücadele ediyor. Analarımızın ağlamaması ve milyarlarca liramızın heba olmaması için çözüm sürecini Trabzon'dan çok büyük bir destek vermemiz gerekiyor. Milletimizin birliği, bütünlüğü ve kardeşliğini daha ileriye taşımak için bu sürecin başarı ile sonuçlanması gerekiyor. Kaynaklarımızı boş yere harcamamalı, kardeş kavgasıyla enerjimizi tüketmemeliyiz. Aksine kaynaklarımızı çocuklarımız ve geleceğimiz için harcamalıyız. Bize düşen çözüm sürecini her yerde anlatarak vatandaşlarımızın aklında olan sorunları ortadan kaldırmaktır" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon Milletvekillerinin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement