AK Parti'ye Milletvekili Aday Adayı Başvuruları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'ye Milletvekili Aday Adayı Başvuruları Devam Ediyor

AK Parti\'ye Milletvekili Aday Adayı Başvuruları Devam Ediyor

Bursa’da, AK Parti’ye milletvekili aday adaylarının başvuruları devam ediyor.

18.02.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, AK Parti'ye milletvekili aday adaylarının başvuruları devam ediyor.

AK Parti'ye ailesi, STK temsilcileri, Balkan ve Rumeli derneklerinin yöneticileriyle gelen Selim Yedikardeş, AK Parti'den Bursa milletvekili aday adaylığını açıkladı. Yedikardeş, İl Başkanı Cemalettin Torun'a dilekçesini teslim etti. Yedikardeş, "2006 yılından bu yana bir neferi olmaktan gurur duyduğum ve bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev aldığım AK Parti'den 25. dönem milletvekilliği aday adaylığımı açıklamaktan onur duyuyorum. AK Parti iktidara gelene kadar ülke genelinin sıkıntılarına hep beraber göğüs gerdik. Bursa'da bulunan Balkan ve Rumeli kökenli dernekleri aynı çatı altında toplayıp faaliyetlerimize federasyon çatısı altında devam ederken, genel başkanlık görevini üstlendik" dedi.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği hedeflerin kendisi için hep yol gösterici olduğunu ifade eden Selim Yedikardeş, "Bugün, Türkiye'nin 2023 vizyonundaki hedeflerine ulaşmasında başta sanayici kimliğimle rol alabilmek için aday adaylığımı açıklıyorum. AK Parti'nin bir çok kademesinde görev almama rağmen bu zamana kadar parti disiplini içerisinde hiçbir göreve aday olmadım. Ancak 17-25 Aralık süreci gösterdi ki, gün sadakat günüdür. Gün dik durma, haktan yana olma günüdür" diye konuştu.

Selim Yedikardeş'in yanı sıra milletvekili aday adaylığı için Abdurrahman Tığ, Asuman Kızılkan Polat, eski il başkanı Sedat Yalçın, Samsunlular Konfederasyonu Genel Sekreteri Mehmet Fidan, Zekeriya Birkan, Nejdet Yılmaz, Dilek Durak, Vasim Tosun, Emine Yavuz Gözgeç, Zeynep Nur Gencerler, Mükerrem Ceylan ve Üzeyir Aktaş da müracaatta bulundu.

NUMAN ŞEKER TEŞKİLAT ZİYARETLERİNİN STARTINI VERDİ

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanlığı'ndan istifa ederek milletvekili aday adayı olan Numan Şeker, parti teşkilatlarına ziyaretlere başladı. Şeker'in ziyaretlerinin ilk durağı AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı oldu. Şeker, "Ortak paydamız milli, manevi değerlerimiz, inançlarımız ve milletin değerleri olduğu için, milletin değerleri adına atılan her adımda sivil toplum örgütü olarak bizler AK Parti'nin yanında olduk. Öyle ki cumhurbaşkanımızın takdirini kazanmış ve her konuşmasında da bunu ifade eden bir sivil toplum örgütü olduk. Böyle bir teşkilattan geliyoruz. Dolayısı ile siyasete ve bu teşkilatlara uzak değilim. Genel merkezimiz, ilimiz onay verirse ve milletvekili olabilirsek, bu birikimlerimizi bu yolda kullanmaya ve ter dökmeye gayret edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'ye Milletvekili Aday Adayı Başvuruları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement