AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu Açıklaması

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu Açıklaması

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Gülüç beldesinde teşkilat mensupları ve esnafla bir araya geldi.

30.10.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Gülüç beldesinde teşkilat mensupları ve esnafla bir araya geldi.

Gülüç'teki ilk programını belde teşkilatına gerçekleştiren Faruk Çaturoğlu, Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ve belde başkanı Hasan Polat, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Belde teşkilatı ziyareti ardından Milletvekili adayı Çaturoğlu ve Çakır, Gülüç'te bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek, Pazar günü yapılacak olan seçimler için destek istedi. AK Parti Milletvekili adayı Çaturoğlu, Zonguldak'ta ayak basmadık mahalle, cadde bırakmadıklarını belirterek, Gülüç'e son 4 ayda 4. gelişi olduğunu söyledi.

Zonguldak'a olduğu gibi Gülüç'te de faydalı işler yapacaklarını kaydeden Çaturoğlu, şunları kaydetti; "Özellikle hizmet noktasında sizleri yol arkadaşı olarak görmek istiyoruz. Neticede Gülüç'ün, Ereğli'nin sorunu varsa bunu hep beraber birlik beraberlik içerisinde çözeriz diye düşünüyorum. Makam, mevki, sandalye, masa koltuk kavgası bırakılmalı. Kavgayı beldemiz için, Ereğli'miz ve Zonguldak'ımız için tek yumruk olarak yapmak istiyoruz. Öncelikle bölgemizde üniversitelere önem vereceğiz. Ereğli'de eski devlet hastanesi yerinin üniversite kampüsü olmasının önünü açtık. Geniş Zonguldak projesi adına önümüzdeki 4 yıl için çalışmamız var. Yeni yeni yatırımlar gerçekleştirmek adına çalışmalarımız olacak. Bu konuda da yapılacak 1 Kasım seçimleri Türkiye ve Zonguldak'ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şahsınızda tüm Gülüç halkına sevgi ve selamlarımı iletiyorum."

İlçe teşkilatının ziyaretinin ardından ise Çaturoğlu ve Çakır, seçim çalışmalarına ara vermeden esnaf ziyaretiyle devam etti.

Gülüç Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı Çaturoğlu ile İlçe Başkanı Çakır, vatandaşların telefonla özçekim taleplerini de geri çevirmedi.

Çaturoğlu ardından, Alaplı Karşıyaka mahallesinde aşure etkinliğine katıldı, gerçekleştirilen Fener Alaylarındaki yerini alarak yoğun geçen bir günlük programını tamamladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement