Ak Partili Gençler'den İskilip'li Annelere Karanfil - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Gençler'den İskilip'li Annelere Karanfil

Ak Partili Gençler\'den İskilip\'li Annelere Karanfil

Çorum’un İskilip ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından Anneler Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

11.05.2014 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un İskilip ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından Anneler Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

Anneler Günü etkinliği kapsamında AK Parti İskilip Gençlik Kolları Başkanı Aslan Sağlam ve belediye Meclis üyesi Fatma Selvi'nin yatan hastalar, huzurevi ve mahalle ziyaretleri yaparak annelere karanfil hediye etti.

Mahalle ziyaretleri sırasında şehit annesi olduğunu dile getiren Hatun Okuyucu adlı kadın, "Bende şehit annesiyim. Oğlum Kadir, Şırnak'ta şehit düştü. Bu anlamlı ziyaretiniz beni gururlandırdı. Bu günde bizleri unutmadığınız için Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Bunun üzerine Aslan Sağlam, "Sizler bize askerlerimizin emanetlerisiniz. Bende sizlerin bir oğluyum artık. Bir ihtiyacınız olduğunda telefon etmeniz yeter. Bundan sonra sizin her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Aslan Sağlam, bir evladın Allah'ın annelere verdiği en güzel hediye olduğunu belirterek, bir annenin ise Allah'ın evlada verdiği en güzel lütuf olduğunu belirtti.

AK Parti İskilip Belediye Meclis Üyesi Fatma Selvi ise, cennetin annelerin ayağının altında olduğunu belirterek, ülkenin geleceğinin şekillenmesinde annelerin büyük bir görevi olduğunu belirtti.

Geleceğin temellerinin anneler tarafından atıldığını dile getiren Selvi, "Evlatlarına verdikleri, şefkat, merhamet duygularının yansımasını onlar büyüdüklerinde ülkeye kattıkları değerle görüyoruz. Bu yüzden annelerimiz bizim en değerli varlığımızdır. Annelerin elini öpüyoruz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Gençler'den İskilip'li Annelere Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement