Ak Partili Heyet Yangın Çıkan Köyde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Heyet Yangın Çıkan Köyde İncelemelerde Bulundu

Ak Partili Heyet Yangın Çıkan Köyde İncelemelerde Bulundu

AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden ve Milletvekili Aday adayı olan Yüksel Coşkunyürek, AK Parti İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay ve il yönetimi yangın felaketinin yaşandığı Mudurnu’nun Taşkesti Beldesi İğneciler Köyü’ne giderek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

03.09.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden ve Milletvekili Aday adayı olan Yüksel Coşkunyürek, AK Parti İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay ve il yönetimi yangın felaketinin yaşandığı Mudurnu'nun Taşkesti Beldesi İğneciler Köyü'ne giderek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. AK Partili heyet bütün sorunların en kısa sürede sona erdirileceği sözünü verdi.

Ak Parti İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay, AK Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Coşkunyürek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Demirci ve Zekai Öztürk'le birlikte Mudurnu'nun Taşkesti Beldesi İğneciler Köyü'nde yaşanan yangın felaketinde mağdur olan vatandaşları ziyaret etti. 8 ev ve 8 ahırın yandığı köyde vatandaşların sıkıntılarını dinleyen AK Partili heyet vatandaşların sıkıntılarının en kısa sürede sona erdirileceğini söylediler.

"Devletimiz seferber oldu"

AK Parti eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Yüksel Coşkunyürek, "İnsanlarımızın ne sıkıntısı varsa hepsi çözülecek. Yangının ilk olduğu andan itibaren devletimiz Valisi, askeri ve diğer yardım kurumlarıyla bölgede seferber oldu. Can kaybı olmaması hepimizi sevindirdi. Ancak evsiz kalan vatandaşlarımız için de devletimiz seferber oldu" dedi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Heyet Yangın Çıkan Köyde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement