Ak Partili Kadınlardan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kadınlardan Başkan Özgüven'e Ziyaret

Ak Partili Kadınlardan Başkan Özgüven\'e Ziyaret

Konya’nın Ereğli ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

07.02.2015 13:09

Konya'nın Ereğli ilçesinde, AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

24 Ocak 2015 tarihinde yapılan seçimlerde bayrağı devralan AK Parti Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan, Başkan Özgüven'in ilçe halkına sunduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını ifade ederek, "24 Ocak'ta yapılan AK Parti Kadın Kolları seçiminde bayrağı ben ve ekibim devraldı. Bu tarihten sonra çalışmalarımızı hızlandırdık. Bugünde Kadın Kolları olarak Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Başkanımız bugüne kadar bizlere yardımını hiç esirgemedi. Onun için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca bu güne kadar hep yanımızda oldu. Bundan sonra da yanımızda olacak. Biz de hep başkanımızın yanında olacağız" dedi.

Kadın Kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Bizim için kadınlarımızın büyük önemi var. Kadın Kolları ile bu güne kadar hep beraber çalıştık. Bundan sonrada hep beraber çalışacağız. Yeni görevinizde hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Özgüven seçim takviminin kısaldığını da sözlerine ekleyerek AK Parti Kadın Kollarına büyük sorumluluk düştüğünün altını çizdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kadınlardan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement