Ak Partili Kadınlardan "Haydi Oyuna Projesi" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kadınlardan "Haydi Oyuna Projesi"

Ak Partili Kadınlardan "Haydi Oyuna Projesi"

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Haydi Oyuna Projes" kapsamında, okul öncesi eğitim malzemeleri, ihtiyacı olan anasınıflarına dağıtıldı.

14.11.2014 11:00

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Haydi Oyuna Projes" kapsamında, okul öncesi eğitim malzemeleri, ihtiyacı olan anasınıflarına dağıtıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, yaptığı yazılı açıklamada, projeye Serik'ten başladıklarını bildirdi. 2014-2015 eğitim öğretim yılı başında açılan Serik Gebiz İlkokul ve Ortaokulunu AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile ziyaret ettiklerini belirten Özkoç,  okul öncesi eğitim sınıfındaki eksikleri tespit ettiklerini kaydetti.

Tespitler doğrultusunda okula malzeme desteği verildiğini ifade eden Özkoç, yardımlaşma ve paylaşmanın güzel bir örneğini hayata geçirdiklerini vurguladı.

"Çocuklarımız bizim umudumuz, yarınlarımızdır" diyen Özkoç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve mutlu etmek bizim görevimizdir. Amacımız bu proje ile okul öncesi eğitimde oyuncakla hiç tanışmayan çocuklara, oyuncağın ne olduğunu tattırmak, onları biraz da olsa mutlu etmektir. Okul öncesi eğitici oyuncakların özellikle çocukların zihinsel, dil, sosyal, algılama yeteneklerini artırdığı bir gerçektir." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kadınlardan 'Haydi Oyuna Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement