Ak Partili Keleş: "Foça'nın Geri Kalmışlığı Ak Belediyecilik ile Aşılacak" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Keleş: "Foça'nın Geri Kalmışlığı Ak Belediyecilik ile Aşılacak"

Ak Partili Keleş: "Foça\'nın Geri Kalmışlığı Ak Belediyecilik ile Aşılacak"

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Foça Belediye Başkan adayı Doktor Salih Emrullah Keleş, köy köy mahalle mahalle dolaşıyor.

04.03.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Foça Belediye Başkan adayı Doktor Salih Emrullah Keleş, köy köy mahalle mahalle dolaşıyor. Başkan adayı Keleş, "Nihayet Foça özlenen hizmete AK Parti ile kavuşacak. 30 Mart akşamı Foça'yı çantada keklik görenlerin hevesi kaçacak" dedi.

Gerenköy ve Bağarası'nda meclis üyesi adayları ile birlikte ziyaretler yapan Belediye Başkan adayı Salih Emrullah Keleş, kısa konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi. İzmir'e yapılan yatırımların yarısının yine AK Parti tarafından gerçekleştirildiği söyleyen Keleş, "Ben AK Parti adayı olarak önce İlçeme hizmet etmekle mükellefim. İzmir'de Binali Yıldırım, Foça'da Salih Emrullah Keleş'i görecek. Biz önce Allah'a sonra Foça halkına güvenerek yola çıktık. 30 Mart akşamı Foça'yı çantada keklik görenlerin hevesi kaçacak. Zafer hizmetin, kalkınmanın partisinin olacak Foça'nın bu geri kalmışlığı Ak Parti ile aşılacak, Bizde hizmet çok, siyaset yok. Sorunları da çözümlerini de biliyoruz " şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Keleş: 'Foça'nın Geri Kalmışlığı Ak Belediyecilik ile Aşılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement