Ak Partili Turan'dan AK Parti İlçe Başkanlıklarına Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Turan'dan AK Parti İlçe Başkanlıklarına Teşekkür Ziyareti

Ak Partili Turan\'dan AK Parti İlçe Başkanlıklarına Teşekkür Ziyareti

1 Kasımda partisinin iktidara gelmesinin ardından teşekkür ziyaretleri yapan AK Partili İbrahim Turan, son olarak AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

10.11.2015 18:10  Güncelleme: 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekilli İbrahim Turan, Türkiye'de ekonomi ve işsizlik sorunu olduğunu belirterek, "800 milyar dolarlık Türkiye ekonomisi 2 trilyon dolara çıkarmak; mevcut Türkiye'ye bir buçuk Türkiye daha ilave etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bunun içinde yapısal reformları gündeme getireceğiz" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekilli İbrahim Turan, 1 Kasım seçimlerinde partisinin iktidara gelmesinin ardından başladığı teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Turan, son olarak AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Turan, Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıl dönümünde saygıyla andıklarını belirterek, partililere desteklerinden ötürü teşekkür etti. 1 Kasım seçimlerini değerlendiren Turan, "Tarih boyunca yanlış karar vermemiş milletimiz bir kez daha istikrardan, bi rkez daha sağduyudan bir kez daha millet iradesinden, güçlü Türkiye'den, aydınlık yarınlarından yana çok net bir mesaj verdi. Başbakanımızın seçim gecesinde söylediği gibi bizde asla zafer sarhoşluğu olmaz. Biz sevincimizde vakar ile tevazu ile ortaya koyacağız. Bizim sevincimiz bütün milletin sevinci olursa bir mana oluşturur. 1 Kasım 78 milyonun bayramıdır. Galip olan sadece Allah'tır. Asla kibire, asla büyüklenmeye fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Dört sene boyunca kendilerine büyük iş düştüğünü ifade eden Turan şöyle devam etti:

"Ülkemizde ekonomi ve işsizlik sorunu var. Ülkemizin büyümesi lazım. 800 milyar dolarlık Türkiye ekonomisi 2 trilyon dolara çıkarmak; mevcut Türkiye'ye bir buçuk Türkiye daha ilave etmek için var gücümüzle çalışacağız. Bunun içinde yapısal reformları gündeme getireceğiz, süratle tamamlayacağız. Meclisten çıkarılması gereken yasaları çıkaracağız. Çevre ve şehircilikle ilgili sorunları çözeceğiz. Alt yapı yatırımlarını hiçbir hız kesmeden Türkiye'nin her yerine aynı kalitede hizmet götürecek şekilde devam ettireceğiz. Toplumsal barış ve millet egemenliğimiz geri dönülmez bir şekilde perçinlemek için insan onuruna dayanan, Türkiye'nin ihtiyacı duyduğu sivil yeni anayasasına kavuşturacağız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Turan'dan AK Parti İlçe Başkanlıklarına Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement