Ak Partili Ölmez'den Bir Günde Üç İlçe Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Ölmez'den Bir Günde Üç İlçe Ziyareti

Ak Partili Ölmez\'den Bir Günde Üç İlçe Ziyareti

İzmir’de 4 yıla yakın bir süre AK Parti Balçova Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Aday Adayı Meltem Ölmez, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

23.02.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 4 yıla yakın bir süre AK Parti Balçova Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Aday Adayı Meltem Ölmez, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Bir günde üç ilçe teşkilatını ziyaret eden Ölmez, teşkilatın önemine vurgu yaptı. Çeşme, Karaburun ve Urla ilçe teşkilatları tarafından yoğun ilgi ile karşılanan AK Parti İzmir 1.Bölge Aday Adayı Meltem Ölmez, partililer ile turizmin gelişmesi ve sorunların giderilmesi için yapılacaklar hakkında istişarelerde bulundu. Teşkilatın içinden gelen biri olduğunu vurgulayan Ölmez, " Biz kadınlar partimizin her kademesinde çok güzel işler yaptık. Bizler ilçe teşkilatlarımızın kolonları olarak birliği ve beraberliği sağladık. Kadınlardan aldığım güçle bir teşkilatçı olarak AK Parti teşkilatlarının tamamının sesi olmak için Ankara'da olmak istiyorum" şeklinde konuşarak kadınların siyasetteki önemine bir kez daha dikkat çekti.

İzmir'in turizm bölgesi' nde bulunan Çeşme, Karaburun ve Urla İlçe Teşkilatları' nı ziyaret eden Ölmez, İzmir'de yarım ada diye tabir edilen bölgenin gelişmesi için teşkilatın isteklerini doğrultusunda çalışacağını belirtti. Karaburun'un yol çalışmalarının tam gaz devam ettiğini söyleyen Ölmez," Yol çalışmaları bittiği zaman cennet ilçelerimizden Karaburun'a ulaşım daha da kolaylaşacak ve bu sayede ilçemiz daha da gelişecek." dedi.

AK Parti Urla İlçe Teşkilatı ziyaretinde halk gününe denk gelen Ölmez, İlçe Başkanı Safiye Özcan Çiçek ve ilçe vatandaşları ile birlikte Urla'nın sorunları ve çözüm önerileri hakkında uzun uzun sohbet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Ölmez'den Bir Günde Üç İlçe Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement