AK Partili Şamil Tayyar'ın Sözleri Milletvekillerini Birbirine Düşürdü - Son Dakika
Güncel

AK Partili Şamil Tayyar'ın Sözleri Milletvekillerini Birbirine Düşürdü

TBMM'de AK Partili Şamil Tayyar'ın "Sen ağzına ne alıyorsun bilmiyorum" sözleri üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında kavga çıktı.

15.06.2016 00:16  Güncelleme: 01:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulunda "Terörle CHP'yi yan yana göstermeye yönelik algı operasyonu" konusunda CHP'nin Meclis araştırma önergesi ele alınırken, sert tartışmalar yaşandı. AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar'ın, "Sen ağzına ne alıyorsun bilmiyorum" sözleri üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri birbirine girdi.

Önerge üzerinde konuşan Tayyar ''Gezi olayları sırasında, Atatürk'ü Abdullah Öcalan'la aynı fotoğraf karesine sokan, Öcalan lehine slogan atan gençler vardı'' dedi. CHP'li Ünal Demirtaş bu sözlere ''İftira atma'' diye itiraz ederken, Bursa milletvekili Ceyhun İrgil ''Sen Atatürk'ü ağzına alma. Ağzını çalkala'' diye bağırdı.

"RAMAZAN VAKTİ BU NASIL SÖZ"

Tayyar da bunun üzerine ''Sen ağzına ne alıyorsun bilmiyorum'' deyince tartışma büyüdü. İrgil ''Ramazan vakti ne biçim konuşuyorsun?'' derken, CHP'li Hüsnü Bozkurt da ''Şehit babasına karaktersiz diyen kim?'' biçiminde laf attı. CHP'li Turabi Kayan da Tayyar'a, ''CHP kadar kafana taş düşsün başına'' diye bağırdı. CHP'li Haydar Akar da ''Ne terbiyesiz adamsın sen'' dedi. Bunun üzerine Tayyar, ''Terbiyesizlik yapma lan, ahlaksız sensin'' dedi.

"SEN PROVOKATÖRSÜN''

CHP'li Ceyhun İrgil de, ''Sen provokatörsün, bizim gibi sakin insanları bile çileden çıkarıyorsun, yalaka, pişmiş kelle gibi gül devamlı'' diye bağırdı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise Tayyar'ın ''Lan'' sözünü geri almasını istedi. Tayyar araya girince Altay da '' Sen lan diyemezsin lan'' dedi. Tayyar Altay'ın üzerine yürürken iki isim arasında, ''Şerefsizlik yapma, Ahlaksız herif, sen şerefsizsin, sus, ahlaksız'' biçiminde tartışma devam edince birleşime ara verildi.

Kaynak: Sözcü

AK Partili Şamil Tayyar\'ın Sözleri Milletvekillerini Birbirine Düşürdü

Son Dakika Güncel AK Partili Şamil Tayyar'ın Sözleri Milletvekillerini Birbirine Düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • Ulkucu Egilmez: SAMIL TAYYAR....ICI KINLE DOLU.....INSANLARA TEPEDEN BAKAN....TAM BIR SAYGISIZ PATLAK AMPUL....! 438 3 Yanıtla
  • TÜRKİYEM.: Ellerim kirilsin şamil gibi insanlara oy verdigim için Allah af etsin . 92 12 Yanıtla
    coban: insl dualarin Kabul olur.aminnn 7 0
  • AK GENÇLİK: Tayyar baba haklı.. kahrolsun cehape ve hedape zihniyeti 43 28 Yanıtla
    Recep: Naaah hakli akkoyun 18 21
  • Zalım: Tayyar HAKLI 11 37 Yanıtla
  • Neco: Akp zihniyetinin kalitesi bu.agizlarindan hiç düşmüyor. 33 11 Yanıtla
  • Akp: Şu şamil tayyar denen zat bizim partiyi bitiren adamlardan bir tanesi ağzı bozuk terbiyesiz herifin biri adam demek şahit ister 37 6 Yanıtla
  • BERDUŞ;:,,,: AKP nin tümü geri zekalı,,,,bunları herkes kandırıyor,,pkk kandırmış,,,,gülen cemaatı kandırmış,,,baryoz davasında kandırmışlar,,,bunlar geri zekalı galiba,, 37 5 Yanıtla
    düşünmevakti: N e sandın ya bunlar şeytanın sol bacağı 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement